Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

  Κλιμάκια αθλητών-αθλητριών ανά ΕΑΣ δημιουργεί η Ομοσπονδία με στόχο την παρακολούθηση της προπονητικής και αγωνιστικής τους εξέλιξης

Με γνώμονα την καταγραφή και παρακολούθηση της προπονητικής πορείας και της αγωνιστικής εξέλιξης των νεαρών αθλητών και αθλητριών, η Ομοσπονδία προχωράει για πρώτη φορά στη δημιουργία ειδικής κατηγορίας επίλεκτων αθλητών – αθλητριών ανά ΕΑΣ.

 

 


 

Σημαντική οικονομική ενίσχυση θα λάβουν τα σωματεία την επόμενη χρονιά, ύστερα από την απόφαση, που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ κατά πλειοψηφία, στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης.

 

 


Στην πετυχημένη διεξαγωγή του 38ου ΑΜΑ αναφέρθηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου
Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Κώστα Γκελαούζο στον 38ο ΑΜΑ

Στην άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 38ου Μαραθωνίου Αθήνας αναφέρθηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, στην αρχική της τοποθέτηση στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, του πρώτου μετά τη διεξαγωγή του κορυφαίου δρομικού γεγονότος της χώρας μας.

 

 

Διευρυμένη είναι η λίστα αθλητών και αθλητριών της κατηγορίας στήριξης, ύστερα από πρόταση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, την οποία ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης.

 


Η Επιτροπή Επιμόρφωσης και Επιστημονικής Στήριξης της Ομοσπονδίας συνεχίζει τα διαδικτυακά σεμινάρια, που αποσκοπούν στην διεύρυνση των γνώσεων των προπονητών όλων των βαθμίδων.

ΣΤΙΒΟΣ

Μάζωξη στη Θεσσαλονίκη συγκάλεσε ο ΣΕΓΑΣ

Στη Θεσσαλονίκη θα ανέβει την ερχόμενη Παρασκευή η Σοφία Σακοράφα με τη συνοδεία της για να παραβρεθεί σε συνάντηση που συγκάλεσε με τα σωματεία της πόλης.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ξεκινά τις συναντήσεις ενόψει της γενικής συνέλευσης όπου εκτός των άλλων υπάρχει και το σοβαρό θέμα της μη εκπροσώπησης του στίβου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο, στην κεντρική αίθουσα του Τύπου και εκτός από την ίδια, το παρών θα δώσουν και στενοί της συνεργάτες από τον ΣΕΓΑΣ.

 

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο μίτινγκ του Βερολίνου
Η Ραφαέλα Σπανουδάκη αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στη χειμερινή σεζόν στο μίτινγκ του Βερολίνου

Στην πόλη του Βελιγραδίου, εκεί όπου τον ερχόμενο Μάρτιο θα γίνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, βρίσκεται από το Σάββατο το γκρουπ του Κώστα Βογιατζάκη, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

 

 

Ο μαραθώνιος της Βαλένθια έγινε την Κυριακή (5/12) με εξαιρετικές επιδόσεις από τους νικητές, αλλά και Ελληνικές παρουσίες.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου