Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Τρέχουσα Επικαιρότητα

 

LATEST

Η Αντριάνα Σούλεκ και ο Λίντον Βίκτορ ήταν οι νικητές της σειράς της World Athletics στα σύνθετα αγωνίσματα και κέρδισαν από 30.000 δολάρια.

Αντριάνα Σούλεκ και Λίντον Βίκτορ νικητές της φετινής σειράς συνθέτων αγωνισμάτων

Η Αντριάνα Σούλεκ και ο Λίντον Βίκτορ πήραν wild card για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 που θα γίνει στη Βουδαπέστη.

Ο Φέρντιναντ Ομανιάλα δεν είχε τη σεζόν που θα ήθελε. Ο Κενυάτης όμως θέλει να επιστρέψει δριμύτερος με στόχο το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ.!

Ο Φέρντιναντ Ομανιάλα πιστεύει ότι θα σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ.!

Ο Φέρντιναντ Ομανιάλα έμεινε εκτός τελικού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες Κοινοπολιτείας.

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το 1ο Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού «Μεσόγεια» που θα διεξαχθεί 30 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου στα Σπάτα.

Με συναυλία της Τάμτα το 1ο Φεστιβάλ Στίβου «Μεσόγεια 2022» στα Σπάτα

Η συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας Τάμτα θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 στο στάδιο Σπάτων την 1η Οκτωβρίου.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (22/9/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Το χειμερινό κύπελλο ρίψεων υπάρχει σκέψη να διεξαχθεί προς τα τέλη Φεβρουαρίου τη νέα χρονιά και να αποτελέσει τεστ πριν από τη Λεϊρία.

Για τέλη Φεβρουαρίου πάει το χειμερινό κύπελλο ρίψεων στην Αθήνα- Τεστ για το Ευρωπαϊκό

Στο φετινό χειμερινό ρίψεων είχαν ξεχωρίσει ο Χρήστος Φραντζεσκάκης με τον Μιχάλη Αναστασάκη και τον Γιάννη Κορακίδη στη σφυροβολία.

Η Ελεανόρ Πάτερσον μίλησε για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση, μετά την απόφασή της να απέχει από τους αγώνες για ένα περίπου χρόνο.

Ελεανόρ Πάτερσον: Από τον καναπέ… στην κορυφή του κόσμου στο ύψος

Η Ελεανόρ Πάτερσον με 2,02μ. στο ύψος στον ανοιχτό ισοφάρισε το ρεκόρ Ωκεανίας και Αυστραλίας και 2,00μ. στον κλειστό πέτυχε ηπειρωτικό και εθνικό ρεκόρ.

Ο Κώστας Μυλωνάς ξεκίνησε νωρίς τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν έχοντας βάλει υψηλούς στόχους, με ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ στον ακοντισμό.

Ο Κώστας Μυλωνάς «σημαδεύει» μακριά τη νέα σεζόν

Ο Κώστας Μυλωνάς πέτυχε ατομικό ρεκόρ φέτος στον ακοντισμό με 72,75μ. που έριξε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Η Μπριάνα Γουίλιαμς έλυσε τη συνεργασία με τον προπονητή της Άτο Μπόλντον. Η Τζαμαϊκανή σπρίντερ πήγε στο γκρουπ Titans του Μάικλ Φρέιτερ.

Τέλος η συνεργασία της Μπριάνα Γουίλιαμς με τον Άτο Μπόλντον

Η Μπριάνα Γουίλιαμς ήταν μέλος της ομάδας 4x100μ. της Τζαμάικα που έφθασε στο ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν.

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν με τον Χρήστο Κατσίκα και δίπλα στον παραολυμπιονίκη Νάσο Γκαβέλα.

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης ξεκίνησε προπονήσεις με την ίδια… συνταγή

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε δύο μετάλλια, ασημένιο στα 200μ. και χάλκινο στα 100μ.

Η Ελένη Πόλακ μετά το σύντομα διάλειμμα ξεκούρασης επέστρεψε στις προπονήσεις με στόχο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2023.

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Ελένη Πόλακ με στόχο τους αγώνες του χειμώνα

Η Ελένη Πόλακ έχει ως πρώτο στόχο τη νέα χρονιά τον κλειστό και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Νόα Λάιλς έχει βάλει ήδη τους «ειδικούς» να τον συγκρίνουν με τον Γιουσέιν Μπολτ και το ενδεχόμενο να σπάσει τα παγκόσμια ρεκόρ του.

Ο Νόα Λάιλς μπορεί να σπάσει τα παγκόσμια ρεκόρ του Γιουσέιν Μπολτ

Ο Νόα Λάιλς έτρεξε φέτος τα 200μ. σε 19.31 και έγινε ο 3ος καλύτερος όλων των εποχών, ενώ το παγκόσμιο ρεκόρ του Γιουσέιν Μπολτ είναι 19.19.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.
 
 
 

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (21/9/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου