Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022


Δημοφιλή

Τρεις καλύτερες φετινές επιδόσεις στον κόσμο σημειώθηκαν στη 2η ημέρα του Diamond League στη Ζυρίχη. Είχαμε και τη νίκη του Μίλτου Τεντόγλου.

Diamond League Ζυρίχη- Τι έγινε στον τελικό- Όλα τα αποτελέσματα

Εντυπωσιακές νίκες πέτυχαν η Μεριλέιντι Παουλίνο στα 400μ. με 48.99, ο Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν στα 1.500μ. με 3.29.02 και ο Εμάνουελ Κορίρ στα 800μ. με 1.43.26.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πρόσθεσε άλλον έναν τίτλο στην καριέρα του. Πήρε το 1ο του διαμάντι κερδίζοντας τον τελικό στη Ζυρίχη στο μήκος με 8,42μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία! Κέρδισε το διαμάντι στη Ζυρίχη με 8,42μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε τη νίκη και η Ελλάδα έφθασε τις 6, μετά τις 4 πρωτιές της Κατερίνας Στεφανίδη και τη 1 της Νικόλ Κυριακοπούλου.

Greek double! Έγραψε η ΕΑ. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Μίλτος Τεντόγλου ψηφίστηκαν κορυφαίοι αθλητές στην Ευρώπη για το μήνα Αύγουστο.

Κορυφαίοι αθλητές στην Ευρώπη Ντρισμπιώτη και Τεντόγλου!

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στα 20χλμ. και 35χλμ. βάδην και ο Μίλτος Τεντόγλου χρυσό στο μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Μετά από μια γεμάτη σεζόν με πολλούς αγώνες και αρκετή κούραση, η Αναστασία Μαρινάκου επέστρεψε στις προπονήσεις με όρεξη και νέους στόχους.

Αναστασία Μαρινάκου: Οι νέοι στόχοι, το «Universities’ Night Run» και η ΕΡΤ

Η Αναστασία Μαρινάκου στα τέλη Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει προετοιμασία στην Ιταλία. Το Νοέμβριο θα τρέξει στα 10χλμ. στο νυχτερινό αγώνα Universities Run που

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου