Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Τρέχουσα Επικαιρότητα

 


 

 

Δημοφιλή

Το Stivostime «αλίευσε» φωτογραφίες από τα social media αθλητών και αθλητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και σας τις παρουσιάζει.

Social time: Ο γάμος του Τραΐκοβιτς, Φίσερ, Σόγιερς και Γουάιτμαν διακοπές στην Ελλάδα

Ο Τζέικ Γουάιτμαν ανέβασε φωτογραφίες στα social media από τις διακοπές του στη Μύκονο, η Ναντίν Φίσερ είναι στην Κρήτη και η Τζάσμιν Σόγιερς στην Εύβοια.

Ένα πρόβλημα που ταλαιπώρησε τη φετινή σεζόν τον Μιχάλη Αναστασάκη αποφάσισε να κάνει επέμβαση και να επιστρέψει πιο αργά στις προπονήσεις.

Ετοιμάζεται για επέμβαση ο Μιχάλης Αναστασάκης και αναμένεται να επιστρέψει τον Δεκέμβριο στις προπονήσεις

Ο Μιχάλης Αναστασάκης μετείχε και στις δύο μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς παντρεύτηκε την αγαπημένη του Νίκη Σταύρου. Μετά το μήνα του μέλιτος, επιστρέφει στις προπονήσεις με στόχο το Ευρωπαϊκό.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς μετά το μήνα του μέλιτος επιστρέφει τον Οκτώβριο με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες και αγωνίστηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος έκλεισε μια σεζόν, την πρώτη του, ως επικεφαλής τον ρίψεων του ΣΕΓΑΣ. Οι «δυνατοί» αποτέλεσαν ένα δυνατό κεφάλαιο.

Opinion time: Ο Χρήστος Παπαδόπουλος κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τις ρίψεις

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος μίλησε για το όραμα της Σοφίας Σακοράφα και του Κώστα Κεντέρη για τη δημιουργία προπονητηρίου ρίψεων στο ΟΑΚΑ και ότι χρειάζεται και η θέληση της Πολιτείας να το υλοποιήσει.

LATEST

Η δράση στους αγώνες Run Greece επέστρεψε την Κυριακή με τον αγώνα της Αλεξανδρούπολης, να βγάζει στους δρόμους μικρούς και μεγάλους.

Αγωνιστική δράση στην Αλεξανδρούπολη με το πρώτο Run Greece του Φθινοπώρου

Στο Run Greece στην Αλεξανδρούπολη νικητής στα 5χλμ. ήταν ο Γιώργος Ματζαρίδης σε 15.57 και στα 10χλμ. ο Χαράλαμπος Βούλκος με 35.42.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (25/9/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Ο Κώστας Γκελαούζος πέτυχε τον στόχο του στο Βερολίνο που ήταν ένα ρεκόρ. Τώρα θα προετοιμαστεί στην Ιταλία για τον μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο Κώστας Γκελαούζος την Δευτέρα πάει για προετοιμασία στην Ιταλία και στοχεύει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Ο Κώστας Γκελαούζος και η Αναστασία Μαρινάκου θα προετοιμαστούν για τρεις εβδομάδες στη Ιταλία, έξω από το Μιλάνο.

Η Τιγκίστ Ασεφά από την Αιθιοπία ήταν νικήτρια στις γυναίκες στο μαραθώνιο στο Βερολίνο με 2:15.37 και έγινε η 3η καλύτερη όλων των εποχών.

Η Τιγκίστ Ασεφά νικήτρια στο μαραθώνιο στο Βερολίνο με 2:15.37, 3η όλων των εποχών

Η Τίγκιστ Ασεφά είχε προηγούμενο ατομικό ρεκόρ 2:34.01 από φέτος στο μαραθώνιο του Ριάντ. Δεύτερη ήταν η Κενυάτισσα Ρόζμαρι Βανζίρου με 2:18.00.

Ο Κώστας Γκελαούζος έκανε πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο του μαραθώνιο της φετινής σεζόν. Έτρεξε στο Βερολίνο σε 2:14.15 και έκανε ατομικό.

Ο Κώστας Γκελαούζος έκανε ατομικό ρεκόρ με 2:14.15 στο μαραθώνιο στο Βερολίνο

Ο Κώστας Γκελαούζος είχε 2:14.44 από το 2020 στο μαραθώνιο στη Βαλένθια. Έγινε ο 5ος καλύτερος Έλληνας, ξεπερνώντας τον Μιχάλη Κούση που είχε 2:14.36.

Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε έγραψε και πάλι ιστορία στο μαραθώνιο. Την Κυριακή στο Βερολίνο έτρεξε σε 2:01.09 σπάζοντας το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ.

Απίστευτος Έλιουντ Κιπτσόγκε! 2:01.09 στο μαραθώνιο στο Βερολίνο

Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε είχε 2:01.39 από το 2018 και πάλι στο μαραθώνιο στο Βερολίνο. Δεύτερος ήταν ο Κενυάτης Μαρκ Κορίρ σε 2:05.58.

Ο Κώστας Γκελαούζος έκανε πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο του μαραθώνιο της φετινής σεζόν. Έτρεξε στο Βερολίνο σε 2:14.15 και έκανε ατομικό.

Ο Κώστας Γκελαούζος θα κυνηγήσει το ρεκόρ την Κυριακή στο Βερολίνο

Ο Κώστας Γκελαούζος θα έχει τη βοήθεια στη διαδρομή του προπονητή του Σταύρου Καρρέ και της συναθλήτριάς του Αναστασίας Μαρινάκου.

Πλήθος κόσμου θα βρεθεί την Κυριακή στους κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης, για να συμμετάσχει στον αγώνα της σειράς Run Greece.

Την Κυριακή ο αγώνας Run Greece στην Αλεξανδρούπολη

Τους αγώνες Run Greece διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και μεγάλο χορηγό την Ergo.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου