Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

 

 

 

LATEST

Πολλοί αγώνες διεξήχθησαν τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο. Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο μίτινγκ στη Μελβούρνη.

Αποτελέσματα από αγώνες στο εξωτερικό (23-2-23)

Σε αγώνες στη Μελβούρνη εύκολη νίκη για τον Φρεντ Κέρλι στα 200μ. με 20.32. Στο ύψος νικήτρια ήτα η Νίκολα Ολισλάγκερς με 1,93μ. και στα 100μ. εμπόδια η Μισέλ Τζένεκα με 12.75.

Ανακοινώθηκαν οι λίστες συμμετοχών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. Δηλώθηκαν 593 αθλητές από 47 χώρες.

Κωνσταντινούπολη 2023: Οι λίστες συμμετοχών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού

Η Ελλάδα μετέχει στη διοργάνωση που ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη 2 Μαρτίου με 19 αθλητές και αθλήτριες.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου ανακοίνωσε και επίσημα πώς ο Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ και ο Λίμπορ Βαρχάνικ θα είναι υποψήφιοι για την προεδρία.

Υποψήφιοι Καραμαρίνοφ και Βαρχάνικ για την προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία- Για μέλος ο Δημάκος

Οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου, των τριών αντιπροέδρων και των 13 μελών του συμβουλίου στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θα γίνουν στις 22 Απριλίου στο Βελιγράδι.

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την πρώτη μεγάλη διοργάνωση της φετινής σεζόν στον στίβο, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Ειδήσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη (23-2-23)

Η Ιταλία στέλνει στην Κωνσταντινούπολη τη μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, με 50 αθλητές, ανάμεσά τους ο ολυμπιονίκης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου