Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023


Δημοφιλή

Ανακοινώθηκαν οι λίστες συμμετοχών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. Δηλώθηκαν 593 αθλητές από 47 χώρες.

Κωνσταντινούπολη 2023: Οι λίστες συμμετοχών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού

Η Ελλάδα μετέχει στη διοργάνωση που ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη 2 Μαρτίου με 19 αθλητές και αθλήτριες.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου ανακοίνωσε και επίσημα πώς ο Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ και ο Λίμπορ Βαρχάνικ θα είναι υποψήφιοι για την προεδρία.

Υποψήφιοι Καραμαρίνοφ και Βαρχάνικ για την προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία- Για μέλος ο Δημάκος

Οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου, των τριών αντιπροέδρων και των 13 μελών του συμβουλίου στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θα γίνουν στις 22 Απριλίου στο Βελιγράδι.

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την πρώτη μεγάλη διοργάνωση της φετινής σεζόν στον στίβο, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Ειδήσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη (23-2-23)

Η Ιταλία στέλνει στην Κωνσταντινούπολη τη μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, με 50 αθλητές, ανάμεσά τους ο ολυμπιονίκης Μαρσέλ Τζέικομπς.

Η Βιέννη ήταν η πρώτη πόλη που φιλοξένησε το 1970 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. Η επόμενη διοργάνωση θα γίνει το 2025 στο Άπελντουρν.

Κωνσταντινούπολη 2023: Το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και οι ελληνικές συμμετοχές

Ο πρώτος Έλληνας που μετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη είναι ο Χρήστος Κοτίτσας την Πέμπτη 2 Μαρτίου στις σειρές στα 800μ.

 

 

LATEST

Η Βιέννη ήταν η πρώτη πόλη που φιλοξένησε το 1970 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. Η επόμενη διοργάνωση θα γίνει το 2025 στο Άπελντουρν.

Κωνσταντινούπολη 2023: Οι πόλεις που φιλοξένησαν Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα

Η χώρα που έχει διοργανώσει τα περισσότερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κλειστού είναι η Γαλλία με 5 φορές και οι πόλεις που έχουν φιλοξενήσει τις περισσότερες φορές τη διοργάνωση είναι η Βιέννη και το Γκέτεμποργκ από 3.

Η Ελλάδα έχει γράψει τη δική της ιστορία στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κλειστού. Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έχουν κατακτήσει 34 μετάλλια.

Κωνσταντινούπολη 2023: Τα ελληνικά μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα

Η Ελλάδα έχει πάρει 7 χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και τα περισσότερα, δύο στον αριθμό, έχει ο Μίλτος Τεντόγλου νικητής το 2019 και το 2021.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.
 
 
 

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (24/2/2023)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Η Κατερίνα Στεφανίδη αγωνίζεται το Σάββατο στο μίτινγκ στο Μπέρμιγχαμ στην τελευταία στάση της πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.

Η Κατερίνα Στεφανίδη αγωνίζεται το Σάββατο στο Μπέρμιγχαμ

Η Κατερίνα Στεφανίδη έχει φετινό ρεκόρ στο επί κοντώ 4,62μ. που πέτυχε στο μίτινγκ στη Ν. Υόρκη. Στο Μπέρμιγχαμ τρέχει και η Κύπρια Ολίβια Φωτοπούλου.

Η Σταυρούλα Κοσμίδου ετοιμάζεται το Σάββατο στο Ηράκλειο να επιστρέψει δυναμικά στη σφυροβολία μετά από την επέμβαση που είχε κάνει πέρσι.

Η Σταυρούλα Κοσμίδου επιστρέφει… δυναμικά στο Ηράκλειο

Η Σταυρούλα Κοσμίδου έχει ατομικό ρεκόρ στη σφυροβολία 64,11μ. που σημείωσε πέρσι στα Σιθώνεια, ενώ το 2022 ήταν δεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι περισσότεροι από τους κορυφαίους Έλληνες ρίπτες, ανάμεσά τους η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελίνα Τζένγκο αγωνίζονται το Σάββατο στο Ηράκλειο.

Οι ρίψεις πάνε Ηράκλειο! Το Σάββατο οι αγώνες με κορυφαίες συμμετοχές- Πρόγραμμα

Στο Ηράκλειο θ' αγωνιστούν μεταξύ άλλων, Τζένγκο, Αναγνωστοπούλου, Λατιφλάρι, Μουζενίδης, Κοσμίδου, Θανόπουλος, Μεγκλεμπή, Κορακίδης, Ντουσάκης κ.α.

Ειδήσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη (24-2-23)

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη θα είναι 7 ολυμπιονίκες από το Τόκιο, ανάμεσά τους ο Μίλτος Τεντόγλου, ενώ ο

 


 

 


 

 

 

 

 

LATEST

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν νικητής στο μήκος στο μίτινγκ στη Μαδρίτη με 8,15μ., ενώ η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν τέταρτη στο επί κοντώ με 4,30μ.

Ο Τεντόγλου νικητής στη Μαδρίτη με 8,15μ., η Κυριακοπούλου 4η με 4,30μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Νικόλ Κυριακοπούλου στη Μαδρίτη έκαναν τον τελευταίο τους αγώνα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν νικητής στο αποψινό μίτινγκ του Όσιγιεκ με 5,72μ. στο επί κοντώ, ενώ η Ελένη Πόλακ κατέλαβε την έκτη θέση με 4,17μ.

Σταθερός ο Καραλής, χαμηλά η Πόλακ στο Όσιγιεκ

Ο επόμενος αγώνας τώρα για τον Εμμανουήλ Καραλή είναι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Το «8ο Κύπελλο Χειμερινών Ρίψεων» θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο και θα αποτελέσει τον πρώτο αγώνα της θερινής περιόδου.

Οι συμμετοχές στο «8ο Κύπελλο Χειμερινών Ρίψεων»

Πολλοί Έλληνες πρωταθλητές θα πάρουν μέρος στο κύπελλο ρίψεων, όπως η Ελίνα Τζένγκο, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, ο Γιάννης Κορακίδης κ.α.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.
 
 
 

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (22/2/2023)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Η Χαβά Ντελίου στάθηκε άτυχη, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ και θα χάσει τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Χάνει τη φετινή χρονιά η Χαβά Ντελίου- Με το βλέμμα… στο 2024

Η Χαβά Ντελίου έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στα 60μ. εμπόδια με 8.36 στην ημερίδα που είχε διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.

Η Ανδριάνα Φέρρα θα προστεθεί στην Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ανδριάνα Φέρρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού

Η Ανδριάνα Φέρρα προετοιμάζεται τη φετινή σεζόν, αλλά δεν μπήκε σε αγώνες στον κλειστό και ο πρώτος της θα είναι απευθείας στην Κωνσταντινούπολη.

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την πρώτη μεγάλη διοργάνωση της φετινής σεζόν στον στίβο, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Ειδήσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη (22-2-23)

Επικεφαλής της ομάδας της Ολλανδίας στην Κωνσταντινούπολη θα είναι η Φέμκε Μπολ, ενώ οριστικά δεν θ' αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό ο Άρμαντ Ντουπλάντις.

 

Τρέχουσα Επικαιρότητα

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου