Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023


LATEST

Αγώνες στον κλειστό στίβο έγιναν σε πολλές πόλεις ανά τον κόσμο. Τα βλέμματα επικεντρώθηκαν στο Μπέρμιγχαμ στον τελικό του World Indoor Tour.

Αποτελέσματα στον κλειστό στίβο (26-2-23)

Στη σειρά World Indoor Tour από 10.000 δολάρια και Wild Card για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στον κλειστό του 2024 στη Γλασκώβη πήραν 11 αθλητές.

Σε διάφορες πόλεις στις ΗΠΑ διεξήχθησαν αγώνες στον κλειστό. Τα φώτα στράφηκαν στο Φάετβιλ, όπου έγινε μεγάλες επιδόσεις στο μήκος ανδρών.

Αποτελέσματα στον κλειστό στις ΗΠΑ (26-2-23)

Εξαιρετικό μήκος ανδρών έγινε σε αγώνες στο Φάετβιλ, Νικητής ήταν ο Αμερικανός Κάμερον Κραμπ με 8,39μ., δεύτερος ήταν ο Τζαμαϊκανός Γουέιν Πίνοκ με 8,31μ. και τρίτος ήταν ο συμπατριώτης του Κάρεϊ Μακλάουντ με 8,19μ.

Αποτελέσματα ανοιχτού στίβου (26-2-23)

Σε πολλές χώρες της Ευρώπης έγιναν χειμερινά πρωταθλήματα ρίψεων, στη Γερμανία ο Ντάνειλ Γιανίνσκι έριξε στο δίσκο 66,75μ. και στην Ιταλία η Σάρα Φαντίνι 72,51μ. στη σφύρα.

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις συνεχίζει να γράφει ιστορία στο επί κοντώ, αφού «πέταξε» και πάνω από 6,22 μέτρα σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις έφθασε τις 60 φορές πάνω από 6,00μ. στο επί κοντώ με το παγκόσμιο ρεκόρ 6,22μ. στο Κλερμόν- Φεράν (στατιστικά+vid.)

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις έκανε τον τελευταίο του φετινό αγώνα στο Κλερμόν- Φεράν στον κλειστό και δεν θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Φέρντιναντ Ομανιάλα ήταν ο πρωταγωνιστής στο μίτινγκ που έγινε στο Ναϊρόμπι τρέχοντας τα 100μ. σε 9.82 που είναι η επίδοση της χρονιάς.

Βολίδα ο Φέρντιναντ Ομανιάλα, 9.82 στα 100μ.

Ο Φέρντιναντ Ομανιάλα έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, αφού στις σειρές των 100μ. την Παρασκευή έκανε 9.86 και στα ημιτελικά το Σάββατο 9.95.

Έχουμε μπει στη χειμερινή περίοδο και πολλοί Έλληνες αθλητές- τριες έχουν ξεκινήσει τους αγώνες τους μετέχοντας σε μίτινγκ στο εξωτερικό.

Το ημερολόγιο αγώνων των Ελλήνων αθλητών στο εξωτερικό- updated

Την Κυριακή είχαμε συμμετοχή τριών Ελλήνων αθλητών στο μίτινγκ στο Λουξεμβούργο και μιας στο τουρκικό πρωτάθλημα Κ20 στην Προύσα, ενώ η Εθνική ομάδα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου