Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του συνόλου των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζει την μεγάλη του ικανοποίηση γιατί το 2020 δεν ήταν για τις αθλήτριες και τους αθλητές του στίβου, μία χαμένη αγωνιστικά χρονιά.

 

 

 

Στο γκρουπ του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου θα συνεχίσει την προετοιμασία της η Δέσποινα Μαλταμπέ.

 

 

 


Την πρώτη τους παρουσία στη σεζόν σε διεθνές μίτινγκ στο εξωτερικό είχαν σήμερα η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Ελένη Πόλακ, που συμμετείχαν στο μίτινγκ "Paavo Nurmi Games" στην πόλη Τουρκού της Φινλανδίας, ένα από τα λίγα που έχουν γίνει μετά την πανδημία του ιού covid-19.

 

 

 

Ο Άγγελος - Τζανής Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο 10αθλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων, το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα στην Πάτρα, σημειώνοντας μάλιστα νέο ατομικό ρεκόρ.

 


Με την ολοκλήρωση των πρωινών αγωνισμάτων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων στην Πάτρα, η Σοφία Υφαντίδου (Βικέλας Βέροιας) πέρασε στην πρώτη θέση στο 7αθλο γυναικών με 4.570 βαθμούς.

Περισσότερα... 

 

 

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα (ΑΣ Κένταυρος) στάθηκε άτυχη σήμερα το πρωί, αφού τραυματίστηκε στο γόνατο στη διάρκεια του ακοντισμού.

Περισσότερα... 

 

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών ολοκληρώθηκε την Κυριακή, ωστόσο η δράση στην πόλη της Πάτρας συνεχίζεται σήμερα και άύριο με τα αγωνίσματα των συνθέτων για τις κατηγορίες Α/Γ, Κ23 και Κ18.

Περισσότερα... 

 

 

 

 

Στο Τουρκού της Φινλανδίας θα διεξαχθεί την Τρίτη (11/8) το μίτινγκ της σειράς "Cintinenal Tour" με την επωνυμία Paavo Nurmi Games.

Περισσότερα... 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών της Πάτρας, στη διάρκεια του οποίου δεν έλειψαν οι εξαιρετικές επιδόσεις.

Περισσότερα... 

 

 

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) στην τελευταία της κούρσα στη σεζόν κατάφερε να κάνει στα 200 μ. την κούρσα που έψαχνε και παράλληλα να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Περισσότερα... 

 

 

Φωτο Νεκταρία Μπαλωματινι/Eurokinissi

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων τους οι πρωταγωνιστές δήλωσαν :

Περισσότερα... 

 

 

Όπως αναμενόταν τα 400 μ. εμπ. γυναικών ήταν ένα από τα συναρπαστικότερα αγωνίσματα της δεύτερης και τελευταίας ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Πάτρα.αφού εκεί ξεχώρισαν δύο νεαρές αθλήτριες. 

Περισσότερα... 

 

 

Με το αγώνισμα των 20χλμ. βάδην ξεκίνησε η δεύτερη και τελευταία ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α/Γ στην πόλη της Πάτρας. Ο αγώνας έγινε σε κυκλική πιστοποιημένη διαδρομή έξω από το στάδιο με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών.

Περισσότερα...

 

 

 


Ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) έδειξε ανεπηρέαστος από την περίοδο της καραντίνας και την απουσία αγωνιστικής δραστηριότητας, αφού έκανε πολύ καλή παρουσία στον προκριματικό των 110 μ. εμπ., στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Πάτρας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου