Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Αρχή για Sidorova, ψηλά ο Lisek

Αρκετοί ήταν οι αγώνες την Κυριακή 16/8, με το επί κοντώ να είναι το κυρίαρχο αγώνισμα.

Οι Ρώσοι αναγκαστικά περιορίζονται σε εγχώριες διοργανώσεις και η Angelica Sidorova έκανε πρεπιέρα σε αγώνα στη Μόσχα, περνώντας τα 4,80μ. Η Sidorova ξεκίνησε στα 4,50μ. που πέρασε με την τρίτη -όπως η Aksana Gataullina.

Στο Szczenin ο Pietr Lisek πέρασε τα 5,90μ., ενώ ο Wojciechowski έμεινε στα 5,55μ.
Στο αγώνισμα των γυναικών η Holly Bradshaw πέρασε τα 4,70μ.
Στη σφαιροβολία ο Michał Haratyk έριξε 21,57μ.

Ο Sam Kendricks δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο Μονακό, καθώς τα κοντάρια του δεν έφτασαν, ωστόσο αγωνίστηκε στο Leverkusen όπου πέρασε τα 5,81μ.
Το ίδιο ύψος πέρασε, με την τρίτη, ο Bo Kanda Lita Baehre και μνημόνευσε ιδιαίτερα τον πατέρα και την αδερφή του που ήρθαν από το Λονδίνο για να τον δουν.

Ο Tamberi πέρασε τα 2,29μ. στο ύψος, ο Vetter έριξε 84,30μ. στον ακοντισμό, η Visser έκανε 12.85 στα 100μ.εμπ.

 

 

Έκλεισε με διπλή νίκη ο Lyles – και το μαύρο γάντι


Δύο δυνατοί αγώνες του World Athletics Continental Tour έγιναν την Τετάρτη 19/8: το gold meeting Istvan Gyulai στο Szekesfehervar της Ουγγαρίας – αλλά και το bronze meeting Irena Szewinska στο Bydgoszcz.

Szekesfehervar

Πολλά τα καλά ονόματα στη Ουγγαρία, καθώς άλλωστε και ο αγώνας ήταν υψηλής διαβάθμισης – κι ας μην μετράει κάπου φέτος.


To Filothei Women Gala ένα από τα κορυφαία μίτινγκ που διεξάγονται στην κατηγορία του στην Ευρώπη και φυσικά στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί και φέτος, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, για 21η συνεχόμενη χρονιά, στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στη Φιλοθέη.

 

 

«Δεν μπορούσα να περπατήσω»: Η μεγάλη αποκάλυψη της Κατερίνας Στεφανίδη για το χρυσό στο Ρίο (photo)

 

Η συγκλονιστική ιστορία της κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας, που κατέκτησε σαν σήμερα το 2016, το χρυσό στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Αποτελεί με διαφορά την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια όλων των εποχών, έχοντας πετύχει σπουδαία πράγματα στον στίβο, τον Βασιλιά των Ολυμπιακών Αγώνων και συγκεκριμένα στο άλμα επί κοντώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου