Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Το κορυφαίο εγχώριο γεγονός της σεζόν είναι προ των πυλών, παρά τα όποια προβλήματα δημιούργησε η πανδημία στο χώρο του αθλητισμού.

 

 

Την απόφαση να ακυρώσει τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πήρε η Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς έχει έντονη ενόχληση στο λαγονοψοϊτη.

 

 


Η τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου και παράλληλα η ομαλή διεξαγωγή της κορυφαίας εγχώριας διοργάνωσης, αποτελούν το βασικό μέλημα της ομοσπονδίας.

 

 

 

Υπάρχει ένα αγώνισμα στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ, που θα μοιάζει ανεπηρέαστο απ΄όσα συμβαίνουν στον πλανήτη τη φετινή χρονιά.

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του δημοσιογράφου και παλιού αθλητή της σφυροβολίας Τάσου Παπαχρήστου που έφυγε σήμερα από κοντά μας σε ηλικία

 

 

 

Η πόλη της Πάτρας ετοιμάζεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά να υποδεχθεί τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου, που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ και Α/Γ Κ23.

 

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Κ23 θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην πόλη της Πάτρας με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

 

 

Την ακύρωση διεξαγωγής του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κ18 ανακοίνωσε η ομοσπονδία της Σερβίας, ύστερα από σχετικές Κυβερνητικές αποφάσεις, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού covid-19.

 

 

 

Ευγενική, χαμογελαστή, αισιόδοξη και με πείσμα. Και ταλέντο, πολύ ταλέντο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου