Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Συνάντηση με αντιπροσωπεία προπονητών θα έχουν την Πέμπτη (29/10), ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΑΣ Βασίλης Σεβαστής.

 

 

Επιστολή με την οποία εκφράζουν την ανησυχία τους για όσα συμβαίνουν στον ελληνικό αθλητισμό δημοσιοποίησαν σήμερα μέλη της εθνικής ομάδας στα social media.

 

 

 


Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, θα δεχθούν ολιγομελή (λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον covid-19) αντιπροσωπεία αθλητών και αθλητριών στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, την ερχόμενη Πέμπτη (29/10) στις 13.00.

 

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με την υπ’ αριθ. 15/21.10.2020 απόφασή του και σύμφωνα με τον Ν. 2725/1999 (άρθρο 24) όπως ισχύει, τον Ν. 4726/2020 (άρθρο 22) και το Καταστατικό του ΣΕΓΑΣ (άρθρο 7 και επομ.) καλεί τα Σωματεία – μέλη του

 

 

 

 

.

.. με αυτόν τον τίτλο η αθλητική ιστοσελίδα www.sports3.gr φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή.

Με το βλέμμα στα εμπόδια

Η Κέλυ Σαμάνη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της στη Θεσσαλονίκη εν όψει της νέας σεζόν έχοντας θέσει με τον προπονητή της Κώστα Κοτσίδη υψηλούς στόχους.

Του Τόλη Λελεκίδη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει εδώ και λίγο καιρό και συναθλήτρια που βοηθάει η μία την άλλη στα «κομμάτια», την πρωταθλήτρια των 60μ. Μαρία Γάτου.

Η Κέλλυ Σαμάνη μετά από μία δύσκολη φετινή χρονιά, που λόγω της πανδημίας με τον κορωνοϊό δεν μπόρεσε να προπονηθεί όπως θα ήθελε και να κάνει τους αγώνες που χρειάζονταν, ελπίζει με τον προπονητή της σε μια καλύτερη νέα σεζόν. Παρόλα αυτά κατάφερε το 2020 να «γράψει» δύο ατομικά ρεκόρ, στα 100 μέτρα με 11.50 και στα 100μ. εμπόδια με 13.45.

«Η προετοιμασία ως τώρα πάει πολύ καλά. Συνεχίζουμε στη Θεσσαλονίκη, αλλά έχουμε προγραμματίσει μια προετοιμασία στην Κύπρο. Αν πάνε όλα καλά θα πάμε στη Λευκωσία από 25 Νοεμβρίου μέχρι 9 Δεκεμβρίου. Ο πρώτος στόχος είναι ο κλειστός», λέει ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Η 25χρονη είχε καλή παρουσία και στον κλειστό, πριν την πανδημία, τρέχοντας τα 60 μέτρα σε 7.34 και τα 60μ. εμπόδια σε 8.34.

Φωτογραφία: Angelos Zymaras / azsportsimages

«Θα μπει στον κλειστό και θα κάνει 60 μέτρα και 60μ. εμπόδια. Πάντως, τη νέα χρονιά θα δούμε καθαρά την Κέλλυ εμποδίστρια. Ο πρώτος στόχος είναι να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τόρουν. Το όριο στα 60μ. το έχει τρέξει, αλλά θέλουμε να το επιβεβαιώσει τη νέα σεζόν. Στα 60μ. εμπόδια θα κάνει την προσπάθειά της και θα επικεντρωθούμε στη συνέχεια στον ανοιχτό στα 100μ. εμπόδια», καταλήγει ο Έλληνας τεχνικός.

Να αναφέρουμε ότι και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, αν κυλήσουν όλα ομαλά και γίνει η διοργάνωση στην Ναντσίνγκ, με όρια 7.30 στα 60μ. και 8.16 στα 60μ. εμπόδια είναι χρόνοι που μπορεί να «κυνηγήσει» η αθλήτρια του Αίολου Μακεδονίας. Φυσικά πιο εύκολα είναι τα όρια που έθεσε η ΕΑΑ (σ.σ. θα αλλάξει ο ΣΕΓΑΣ κάποια αγωνίσματα) με 7.40 στα 60μ. και 8.25 στα 60μ. εμπόδια.

Φωτογραφία: Angelos Zymaras / azsportsimages

 


Ἀπόσταγμα πατερικῆς σοφίας...

Μήν ἀνοίγης τά αὐτιά σου εἰς τόν καθένα πού ὁμιλεῖ καί μήν ἀπαντᾶς εἰς κάθε φλύαρον κατά τάς συζητήσεις πού δέν συμφέρουν εἰς τόν σκοπόν τῆς ἀσκήσεως. 
Μέγας Βασίλειος

 

Επιστολή με την οποία εκφράζουν την ανησυχία τους για όσα συμβαίνουν στον ελληνικό αθλητισμό δημοσιοποίησαν σήμερα μέλη της εθνικής ομάδας στα social media.










"Δεν υπάρχουν έτοιμες συνταγές για την επιτυχία"

Μορφούλα Ντώνα, ρυθμική γυμναστική 

 

 

 

 

 πρώην αθλήτρια και Ολυμπιονίκης της  γυμναστικής


  

 

Eιδήσεις από την Ελλάδα

 

 

Ανακοίνωση αθλητών εθνικής ομάδας στίβου: Όλα γίνονται για εμάς χωρίς εμάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου