Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Τύπου ταρτάν στο Καυτανζόγλειο

Μια καλή αρχή έγινε στο Καυτανζόγλειο με την επίστρωση τεχνητού τάπητα περιμετρικά του σταδίου, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει στην αποσυμφόρηση του βοηθητικού σταδίου.
της Ελεονώρας Ρωσιάδου rosiadou@sportsfeed.gr
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα, τύπου ταρτάν συνολικού μήκους περίπου 760 μέτρων (όση η εξωτερική περίμετρος του κεντρικού σταδίου). Η επίστρωση ολοκληρώνεται και ο λόγος που αποφασίστηκε μια τέτοια κίνηση από τη διοίκηση του σταδίου, ήταν να μπορούν οι δρομείς των αποστάσεων και οι απλοί αθλούμενοι να τρέχουν δίχως να δημιουργείται συμφόρηση εντός του βοηθητικού σταδίου στις ώρες αιχμής.
Αυτή είναι μια καλή αρχή, αλλά το βασικότερο πρόβλημα παραμένει το ταρτάν του κεντρικού και του βοηθητικού σταδίου που έχουν καταστραφεί. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, επιβεβαίωσε ότι έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τους ανάδοχους του έργου και τον Μάιο θα ξεκινήσουν οι εργασίες για να αποκατασταθεί επιτέλους ο τάπητας στο βοηθητικό στάδιο που έχει καταστεί επικίνδυνος για την σωματική ασφάλεια των αθλητών και των αθλούμενων.

sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου