Σάββατο 22 Απριλίου 2017

by

Article Preview


Το παγκόσμιο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών γίνεται για 3η φορά (μετά το 2014 και 2015) και πάλι στο Nassau στις Μπαχάμες, στις 22 και 23 Απριλίου.
Οι πρώτες 8 ομάδες στις 4χ100μ. και 4χ400μ. θα πάρουν και απευθείας πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Α/Γ στο Λονδίνο.

-> Πρόγραμμα / συμμετοχές

Ο Carl Lewis που βρίσκεται εκεί, τόνισε την αξία της διοργάνωσης καθώς οι σκυταλοδρομιες αρέσουν ιδιαίτερα στον κόσμο, ενώ έδειξε αισιόδοξος για την συνήθως προβληματική 4χ100μ των ΗΠΑ, που πλεον έχουν νέο coach για τις σκυτάλες, τον Orin Richburg. Η απλότητα είναι αυτό που χρειάζεται και το να εστιαστούν στη σκυτάλη και όχι τους δρομείς, είπε σχετικά.

Οι αναμετρήσεις Τζαμάικα vs ΗΠΑ στα 4χ100μ. ...

by
Article Preview


Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών γιορτάζει τα 180 χρόνια από την ίδρυσή του. Στο πλαίσιο των εορταστικών του εκδηλώσεων, η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής προκηρύσσει τον 1ο Αγώνα Δρόμου 10km, καθώς και τον περιπατητικό δρόμο 4km, εκτός σταδίου με την ονομασία:
«ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2017»

Ώρα εκκίνησης :
10:00 - 10χλμ
10:10 - 4χλμ περπάτημα

Εκκίνηση: στην αρχή του δρόμου που οδηγεί στο κλειστό γυμναστήριο της Πανεπιστημιούπολης, πίσω από τη φοιτητική εστία, είσοδος από οδό Ούλωφ Πάλμε.
Διαδρομή: 10 km εντός της Πανεπιστημιούπολης
-> χάρτης διαδρομής

* Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα διεξαχθεί "Kids Athletics" ( ...

by

Article Preview


Η ελληνική ομάδα μετά την άνοδο το 2015 στο Ηράκλειο, επιστρέφει στη Superleague της ιστορικης διοργάνωσης του Ευρωπαικού Ομάδων - που από το 2009 έχει την τωρινή του μορφή ενώ πλέον γίνεται σε διετή βάση.

Οι αγώνες, με στόχο την παραμονή -και με την πρωταθλήτρια Ρωσία να παραμένει αποκλεισμένη- θα γίνουν σε μια νέα δομή 3 ημερών, στις 23-25 Ιουνίου στη Γαλλία, στη Μητρόπολη της Lille
-> Πρόγραμμα / πληροφορίες

Ως γνωστόν σε κάθε αγώνισμα η κάθε εθνική ομάδα μετέχει με 1 αθλητή/-τρια.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα γίνεται μια εβδομάδα πριν στην Πάτρα και θα είναι βασικό κριτήριο - όχι πάντως το μοναδικό για τη στελέχωση της ομάδας.

Η ομοσπονδία ανακοίνωσε την Παρασκευή 21 Απριλίου τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις συγκρότησης των Εθνικών Ομάδων Α/Γ που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση: ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου