Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019





Οι 1οι Μεσογειακοί Νέων σε κλειστό στις 19/1 – Τεντόγλου, Καραλής, Μουζενίδης στην ομάδα



Μετά από 3 διοργανώσεις στον ανοικτό, οι Μεσογειακοί Αγώνες Στίβου Νέων γίνονται για πρώτη φορά και σε κλειστό στίβο, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στην πόλη Miramas (που βρίσκεται προς τη Μασσαλία και τη “Γαλλική Ριβιέρα”) στο νέο “Stadium Miramas Metropole” όπου θα γίνει και το πρωτάθλημα Γαλλίας τον επόμενο μήνα.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται το φετινό ξεκίνημα του Μίλτου Τεντόγλου, η μετά από σχεδόν ένα χρόνο επανεμφάνιση του Εμμανουήλ Καραλή, αλλά και η παρουσία του (επίσης Νέου πια) Οδυσσέα Μουζενίδη που είχε κάνει χειρουργείο προ μηνών.
Στους δρόμους ο Θάνος Καλάκος, ο Μιχάλης Παππάς, καθώς και η Αναίς Καραγιάννη στα εμπόδια (τρίτη παρουσία από τον ΓΣ Κηφισιάς), με την Άλκηστη Βαγγέλη στο ύψος, συνθέτουν ακόμα την ελληνική ομάδα.

update: Στην ομάδα προστέθηκε η Βέρα Γρίλλου – σε αντίθεση με τον Μιχάλη Παππά που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνονται σύνθετα και τα 3000μ. κι επίσης για άνδρες ύψος, τριπλούν και για γυναίκες επί κοντώ, μήκος.
Η Μεσογειακή Ένωση Στίβου (που εδρεύει στη Μασσαλία, έχει Γάλλο και Τυνήσιο πρόεδρο και αντιπρόεδρος είναι ο κος Δημάκος) ξεκίνησε τη διοργάνωση των Μεσογειακών αγώνων στίβου Νέων, σε διετή βάση, το 2014. Πέρα από τις 26 χώρες που ανήκουν στη Μεσογειακή Ομοσπονδία πέρυσι επετράπη συμμετοχή και σε Ισραήλ – Παλαιστίνη.

Η ελληνική αποστολή:

Ανδρες
800 μ.: Θάνος Καλάκος (ΓΣ Γλυφάδας)
Επί κοντώ: Εμμανουήλ Καραλής (ΓΣ Κηφισιάς)
Μήκος: Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς)
Σφαιροβολία: Οδυσσέας Μουζενίδης (Κένταυρος Χαλκιδικής)

Γυναίκες
400μ. : Βέρα Γρίλλου (ΓΣ Άθλος Κερατσινίου)
60 μ. εμπ.: Αναΐς Καραγιάννη (ΓΣ Κηφισιάς)
Ύψος: Άλκηστις Βαγγέλη (Αθηναϊκός Όμιλος Αθλητισμού)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου