Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019



Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μεταφέρεται την Παρασκευή (25/1) η αγωνιστική δράση, εκεί όπου θα γίνει η πρώτη ημερίδα της χρονιάς σε σάλα. Η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη, αφού αρκετοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες μας θα πάρουν μέρος στους αγώνες με στόχο ακόμη και τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.



 


Τα κριτήρια εισόδου στις κατηγορίες σχεδιασμού του 2019 και 2020 ανακοίνωσε η ομοσπονδία, ύστερα από την επικύρωση τους από το διοικητικό συμβούλιο. 


 


Για 5η συνεχή χρονιά το Δ|Υ|Ο FORUM, ο Θεσμός που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας, κοινό και επιχειρήσεις, πιστό στο ραντεβού, έρχεται στις 15 και 16 Μαρτίου 2019, στο Ζάππειο, με ελεύθερη είσοδο,




 


Ημερίδα κλειστού στίβου θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου στο κλειστό προπονητήριο "Τασούλα Κελεσίδου" στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης.



 

 
Τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών, Κ20 και Κ18 θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν οι φίλοι του στίβου, στην ψηφοφορία που θα τρέξει από την Πέμπτη (24/1) έως και την Παρασκευή (1/2).


Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου θα γίνει η γιορτή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της χρονιάς που πέρασε.


Την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Δημάκου στις επερχόμενες εκλογές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου επικύρωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, στη σημερινή του συνεδρίαση.


Μια σύσπαση στον υποκνημίδιο θα κρατήσει την Βούλα Παπαχρήστου για λίγες ημέρες μακριά από τις προπονήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου