Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019


Τα γραφεία της ομοσπονδίας επισκέφθηκαν σήμερα δύο ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού στίβου, η Ελίνα Τζένγκο και η Όλγα Φιάσκα.

Τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σταδίου επισκέφθηκαν σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής και ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας.


 


Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Πιερράκος έχοντας νωρίτερα διαγράψει λαμπρή διαδρομή στον αθλητισμό. Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους αθλητές, που άφησαν το στίγμα τους στη δεκαετία του 1960 και ξεχώρισαν σε εντός και εκτός συνόρων διοργανώσεις. 

Τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις θα ξεκινήσει την Παρασκευή (11/1) ο Αντώνης Μέρλος, λίγες μόλις ημέρες από την επιστροφή του στις ΗΠΑ και το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα φιλοξενήσει και τη φετινή χρονιά το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού (9-10/2). Όπως και τα προηγούμενα οχτώ χρόνια έτσι και φέτος στο κλειστό του Φαλήρου θα συγκεντρωθούν τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου. 
 
Η πρώτη ημερίδα της χρονιάς για την κατηγορία Ανδρών/Γυναικών θα γίνει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά.

Η πρώτη διοργάνωση της χρονιάς σε επίπεδο εθνικών ομάδων θα γίνει στις 19 Ιανουαρίου στην πόλη Μιραμάς της Γαλλίας. Πρόκειται για τους πρώτους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23, στους οποίους η χώρα μας θα παρουσιάσει δυνατή ομάδα.

Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου (21.00-22.30)  θα γίνει το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο της χρονιάς και το τρίτο της σεζόν. 

Την μνήμη του Βασίλη Σύλλη θα τιμήσει ο Σύλλογος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού με εκδήλωση που θα διοργανώσει την Πέμπτη (10/1, 18.30) στα γραφεία του συλλόγου (Μίλωνος 46 Αθήνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου