Δευτέρα 8 Απριλίου 2019


Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου που αφορά στις προπονητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες στις κατηγορίες Κ12, Κ10, Κ8 θα γίνει την Παρασκευή (12/4) στις 12.00 στο αμφιθέατρο της ΣΕΦΑΑ - ΑΠΘ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος έγινε σήμερα σε μια όμορφη και απαιτητική διαδρομή στις πλαγιές των Καμβουνίων στη Δεσκάτη.

Σε 14 ομίλους σε όλη τη χώρα θα γίνουν οι διασυλλογικοί αγώνες Κ18.

Φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε η Γκλόρια Πριβιλετζιο στον μαραθώνιο του Ρότερνταμ.

Κρητικό πεντοζάλι έπαιξε ο καιρός στους χιλιάδες δρομείς που πήραν μέρος στο Run Greece Ηράκλειο. Το Σαββάτο έβρεχε καταρρακτωδώς και σημειώθηκαν καταστροφές στο νησί ενώ την Κυριακή ο καιρός σύμμαχος των δρομέων βοήθησε ώστε να γίνει ακόμη μια επιτυχημένη διοργάνωση της σειράς των αγώνων Run Greece και ένα πολύχρωμο ποτάμι να πλημμυρίσει του δρόμους του Ηρακλείου. 

Ο δυνατός άνεμος, ο οποίος έφτανε τα πέντε μποφόρ, ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στο μίτινγκ βάδην της IAAF που έγινε σήμερα στο Ρίο Μαγιόρ.

Στην αναβολή διεξαγωγής του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ18 προχώρησαν τρεις ΕΑΣ, με αφορμή την πρόβλεψη για ακραία καιρικά φαινόμενα σε πολλές πόλεις της χώρας, το Σαββατοκύριακο (6-7/4).

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινού δρόμου θα γίνει την Κυριακή (7/4) στη Δεσκάτη και μαζί τα ¨Κωνσταντίνεια 2019 - RUN DESKATΙ¨ που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, ο Γυμναστικός Σύλλογος Δεσκάτης, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Δήμο Δεσκάτης, την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, τον Ορειβατικό Σύλλογο και τοπικούς χορηγούς και υποστηρικτές.

Δύο δυνατά γκρουπ αποτελούμενα από αθλητές και αθλήτριες με...αρκετά μετάλλια, θα ενωθούν τις επόμενες 14 ημέρες προκειμένου να κάνουν κοινή προετοιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου