Τρίτη 2 Απριλίου 2019



Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ επέλεξε να κάνει τον επόμενο αγώνα του, στο μίτινγκ βάδην της IAAF στο Ρίο Μαγιόρ, το Σάββατο (6/4).


Ο Κώστας Δουβαλίδης αποτελεί παλιά καραβάνα της εθνικής ομάδας. Την αγωνιστική του αξία και την δυναμική του την έχει επιβεβαίωσε πολλές φορές στο παρελθόν. Στη Γλασκώβη, στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο Δουβαλίδης κατέλαβε την 5η θέση στα 60 μ. εμπόδια.


Μία από τις μαζικότερες και σημαντικότερες διοργανώσεις της σεζόν είναι οι διασυλλογικοί Αγώνες Κ18, που φέτος θα γίνουν σε 14 ομίλους σε όλη τη χώρα.


Για μία ακόμη χρονιά η πόλη της Λάρισας επιβεβαίωσε την αγάπη της για τον αθλητισμό και τη συμμετοχή σε δράσεις με πολιτιστικό, κοινωνικό και αθλητικό περιεχόμενο.


Μία ακόμη παγκόσμια αναγνώριση για τον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό, που απέσπασε το βραβείο "Athletics Heritage Plaque" της IAAF.


Ο Παναγιώτης Ασλανίδης, προπονητής στους δρόμους ταχύτητας, θα είναι εισηγητής του 9ου διαδυκτυακού σεμιναρίου, που θα διοργανώσει ο ΣΕΓΑΣ, τη Δευτέρα 8 Απριλίου (21.00 – 22.30).

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου