Σάββατο 13 Απριλίου 2019

kallithea almata
Ο Παναγιώτης Δημάκος εκλέχθηκε για δεύτερη διαδοχική τετραετία στο συμβούλιο της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου.

Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, θα πλημμυρίσει την Κυριακή (14/04) τους δρόμους της Θεσσαλονίκης με περισσότερους από 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης, με σύνθημα «όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε», στέλνοντας μήνυμα άθλησης και υγείας, μέσα από τη διοργάνωση που είναι αφιερωμένη στον Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη και που εκτός από αθλητικό, διαθέτει κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα.

Παρουσία του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου έγινε σήμερα στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης η παρουσίαση του βιβλίου που έκδωσε η ομοσπονδία για τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Την ερχόμενη Πέμπτη 18 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη διάρκεια της οποίας θα γίνει ενημέρωση για τις αποφάσεις του ΣΕΓΑΣ να μετατραπούν σε αγωνιστικό διήμερο οι εκδηλώσεις του Αυθεντικού Μαραθωνίου με την μεταφορά του Αγώνα Δρόμου 10χλμ. το Σάββατο το απόγευμα.

Από την Κύπρο θα ξεκινήσει η θερινή διαδρομή του Κώστα Φιλιππίδη, που αναμένεται να κορυφωθεί τον Οκτώβριο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Οι αγώνες ρίψεων "Κώστας Σπανίδης" θα αποτελέσουν και φέτος σημείο συνάντησης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών των ριπτικών αγωνισμάτων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου στο Καυτανζόγλειο στάδιο και στη διάρκεια του, οι μετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν τα όρια συμμετοχής στις κορυφαίες διοργανώσεις των κατηγοριών τους.

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Δημάκος ταξίδεψαν σήμερα στην Πράγα προκειμένου να παραστούν στο εκλογικό συνέδριο της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Για μία ακόμη χρονιά η χώρα μας θα φιλοξενήσει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην όλων των κατηγοριών.

Τα βασικά αγωνίσματα που θα περιλαμβάνουν τα διεθνή μίτινγκ, τα Γκραν Πρι, και σε αγώνες του 2019, στους οποίους οι αθλητές και αθλήτριες μας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τα όρια συμμετοχής στις κορυφαίες διοργανώσεις της θερινής περιόδου, ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου