Πέμπτη 18 Απριλίου 2019



H Ελίνα Τζένγκο ξεχώρισε στους αγώνες ρίψεων "3α Χατζιαδαμίδεια", που  έγιναν σήμερα στο Κιλκίς και διοργάνωσε ο ΓΣ Αίας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο.



 


Τους αγώνες της στη θερινή σεζόν συνέχισε η Σταματία Σκαρβέλη, που αγωνίστηκε στο Virginia Challenge. Η έμπειρη αθλήτρια κατέλαβε την πρώτη θέση στη σφυροβολία με 66,45 μ., ενώ είχε ακόμη έγκυρες προσπάθειες στα 65,16 μ., 64,73 μ. και 63,31 μέτρα.



 


Ο Ιάσωνας Μαχαίρας "έπιασε" το φράγμα των 18,00 μ. με τη σφαίρα των Ανδρών και έδειξε πως έχει τα εφόδια να κάνει μια εξαιρετική χρονιά.



 


Στην Αλεξανδρούπολη έγινε σήμερα το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην και παράλληλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην Ανδρών/Γυναικών.


 


Στην Αλεξανδρούπολη θα γινει το Σάββατο (20/4) το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην, όλων των κατηγοριών και μαζί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην Ανδρών/Γυναικών.


Την ευκαιρία να κάνουν έναν ακόμη αγώνα, ενόψει των υποχρεώσεων της θερινής περιόδου θα έχουν αρκετοί αθλητές και αθλήτριες των ρίψεων, που θα συμμετάσχουν στα "3α Χατζηαδαμίδεια".


 


φωτογραφίες: eurokinissi
Σε νέα εποχή μπαίνει από φέτος ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός με διήμερο έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα και προοπτική συμμετοχής περίπου 63.000 δρομέων σε όλες τις αποστάσεις.


 

Παρακολουθείστε την Πέμπτη 18/4/2019 το μεσημέρι (13.00) την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την Έναρξη των Εγγραφών της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας 2019






Στις 25 Ιουνίου θα γίνει το φετινό Protergia Athens Street Pole Vault, στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας, την Πλατεία Συντάγματος. 



 


Παρακολουθείστε την Πέμπτη 18/4/2019 το μεσημέρι (13.00) την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την Έναρξη των Εγγραφών της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας 2019


Στις 25 Ιουνίου θα γίνει το φετινό Protergia Athens Street Pole Vault, στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας, την Πλατεία Συντάγματος. 



 



Για μια ακόμη χρονιά η χώρα μας θα φιλοξενήσει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην, όλων των κατηγοριών. Μετά τις διοργανώσεις του 2016 και 2017 στην πόλη της Φλώρινας είναι σειρά της Αλεξανδρούπολης να πάρει τη σκυτάλη.



 



Η β΄φάση του σχολικού πρωταθλήματος έγινε την Τρίτη (16/4) σε επτά ομίλους σε όλη τη χώρα. Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά έγιναν οι δύο πρώτοι όμιλοι και παρά τον δυνατό αέρα δεν έλειψαν οι καλές επιδόσεις.



 


Μεγάλη θλίψη στην οικογένεια του στίβου από τον θάνατο του παλαιού πρωταθλητή Ανδρέα Καπώνη, οποίος «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 71 ετών ξαφνικά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 14/4.


 



Στον Άγιο Νικόλαο θα γίνει και φέτος το καμπ αλμάτων και σπριντ με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών.




 


Η β΄φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος θα γίνει την Τρίτη (16/4) και την Τετάρτη (17/4) σε επτά ομίλους σε όλη τη χώρα.



 


O 14ος Διεθνής Μαραθωνίου Μ. Αλέξανδρος έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και τους δρομείς τόσο στη διαδρομή Πέλλας - Θεσσαλονίκης όσο και στην πόλη, να δημιουργούν όμορφες εικόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου