Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων θα διοργανώσουν για μία ακόμη χρονιά τους αγώνες «37α ΘΩΔΕΙΑ 2021» που αποτελούν θεσμό για την ευρύτερη περιοχή, την Κυριακή (13/6).

 

 

Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα ολοκληρώνεται σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων Αγωνισμάτων της κατηγορίας Κ23 και Κ18.

 

 

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, ο Δήμος Αλεξάνδρειας - ΚΕΔΑ και η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας διοργανώνουν το "1ο Αλεξανδρινό μίτινγκ στίβου", την Παρασκευή (11/6).

 

 

Το 107ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και το 84ο Πρωτάθλημα Γυναικών έγινε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών.

 

 

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Κ20 θα γίνει το Σαββατοκύριακο (12-13/6) στην Κωνσταντινούπολη.

 

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου διανύει την καλύτερη μέχρι σήμερα περίοδο της αθλητικής ζωής του, αφού όχι μόνο πετυχαίνει επιδόσεις υψηλού επιπέδου, αλλά το καταφέρνει με μία φυσικότητα και άνεση που του επιτρέπει να βάζει τον πήχη ακόμη υψηλότερα.

 

 

Η αγωνιστική δράση στην Πάτρα συνεχίζεται, αφού μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών και Ανδρών- Γυναικών Κ23, σειρά θα πάρουν σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομικών Κ23 και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων Κ23 και Κ18.

 

 

Ο Κώστας Μπανιώτης (Ολυμπιάδα Κομοτηνής) έκανε σήμερα 10 τις νίκες του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ωστόσο το σημαντικότερο για εκείνον είναι ότι έδειξε πως μπορεί να κυνηγήσει ακόμη καλύτερα άλματα.

 

 

Λιγότερο από δύο εβδομάδες από το 8,60 μ. της Καλλιθέας ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς) φρόντισε να επιβεβαιώσει την αγωνιστική του δυναμική και παράλληλα την ετοιμότητα του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

 

 

 

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) κράτησε την υπόσχεση της και συνδύασε τη συμμετοχή της στα 200 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με μια εξαιρετική επίδοση.

 

 

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε το μήκος των γυναικών, καθώς οι εναλλαγές στην κορυφή ήταν αρκετές, ωστόσο αυτή που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στο τελευταίο άλμα ήταν η Έφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας) με το άλμα στα 6,33 μέτρα.

 

 

Το απογευματινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ξεκίνησε με το αγώνισμα της σφυροβολίας το οποίο έγινε στο προπονητήριο του Λαδόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου