Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Η Κυριακή Φιλτισάκου είναι μια από τις αθλήτριες που ξεχωρίζουν τη φετινή χρονιά, αφού σε κάθε της αγώνα δείχνει να σταθεροποιείται σε επιδόσεις υψηλού επιπέδου.

 

 

Η εθνική Ομάδα Ανδρών/Γυναικών θα συμμετάσχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (19-20/6) στην Α΄ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, που θα γίνει στην πόλη Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας.

 

 

Ο ΑΟ Βάρης Δρομέας σε συνεργασία με τον ΟΑΠΠΑ Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης και την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ διοργανώνει και φέτος το Διεθνές μίτινγκ "Δρόμεια 2021".

 

 

Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης βελτίωσε για τρίτη φορά μέσα στη σεζόν το ατομικό του ρεκόρ στο 10αθλο φτάνοντας τους 7.665 βαθμούς.

 

 

Την δεύτερη εμφάνιση της, της στη σειρά αγώνων Diamond League είχε σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη.

 

 

Με επιτυχία έγινε το 1ο Athens Sprint Mens Gala στον στίβο του Κέντρου Πολιτισμού, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

 

Athletics - Track Στίβος



Τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεκίνησε η ανακατασκευή του σταδίου «Ελευθερίας» στο Ηράκλειο Κρήτης και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο.

Ντροπή! Διαλύεται το ταρτάν στο στάδιο Ελευθερίας στο Ηράκλει

 

Τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, επισκέφθηκε σήμερα στο Μαξίμου, μετά από αίτημα της, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, σε μια εθιμοτυπική και παράλληλα ουσιαστική συνάντηση.

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) προκηρύσσει σύμφωνα µε την από 26 Μαίου 2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, τη διεξαγωγή συνοπτικού διαγωνισμού

 

 

Οι αγώνες "Τάσος Ξένος" έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης (9/6) στο Χολαργό με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών.

 

 

 

Το Filothei Women Gala θα διεξαχθεί για 22η χρονιά την Δευτέρα 14 Ιουνίου στο στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης" στη Φιλοθέη.

 

 

Το Διεθνές Μίτινγκ Στίβου “Athens Sprint Men’s Gala” θα διεξαχθεί την Πέμπτη (10/6) στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού, Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος".

 

 

Η Κατερίνα Στεφανίδη, λίγες μόλις ημέρες από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας είναι έτοιμη για έναν ακόμη δυνατό αγώνα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου