Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Πανελλήνιο στην Πάτρα στις 5-6/6

Παγκόσμια επίδοση Κ18 στα 200μ. ο Knighton – 18 χρόνια μετά τον Bolt

Διασυλλογικό Κ18: Ρεκόρ η Καλλιμογιάννη και καλές επιδόσεις

Με τριάδα στη σφύρα στο NCAA – καλό φινάλε η Δεληγιάννη – ξεχώρισε η Mu

Flash Newz 2021 Μάϊος

Τα νέα μέτρα για άθληση & στίβο, ακαδημίες, αγώνες εκτός Σταδίου, Γυμναστήρια

Άγγιξε τους 9000β. ο Warner στο Goetzis – με 2 επιμέρους κορυφαίες επιδόσεις

 

 


Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ θα προχωρήσει στην διενέργεια ελέγχων covid-19, προκειμένου να διευκολύνει τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών Κ23 και Συνθέτων Κ23 και Κ18 τη Δευτέρα (7/6) και την Τρίτη (8/6).

 

 

 

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) επιβεβαίωσε σήμερα αυτό που υποστήριζε εδώ και καιρό, πως είναι σε θέση να κυνηγήσει σπουδαία επίδοση στα 200 μέτρα.

 

 

Στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ξεκίνησε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών και Ανδρών- Γυναικών Κ23.

 

 

Απευθείας τελικός θα γίνει στην δισκοβολία των Ανδρών, το απόγευμα της Κυριακής (6/6).

 

 


Υψηλού επιπέδου ήταν όπως άλλωστε αναμενόταν το επίπεδο στο επί κοντώ των Γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας. Τρεις από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ παγκοσμίως βρέθηκαν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και έκαναν έναν καλό αγώνα.

 

 



Τον καλό της εαυτό βρίσκει με σταθερά βήματα η Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς), που σήμερα ξεπέρασε το 1,91 μ. στο ύψος και αναδείχθηκε νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 

 

 

Ο Καλύτερος τελικός στην ιστορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος έγινε σήμερα στη σφαιροβολία των Ανδρών, αφού για πρώτη φορά ο νικητής αναδείχθηκε με βολή πάνω από τα 20,00 μέτρα.

 

 

Την 11η νίκη της σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (ΓΣ Ηλιούπολης) με βολή στα 58,17 μέτρα.

 



Την 11η νίκη της σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (ΓΣ Ηλιούπολης) με βολή στα 58,17 μέτρα.

 

 

Πολύ καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στη σφυροβολία των Ανδρών, αγώνισμα με το οποίο άνοιξε το απογευματινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Πρωταθλήματος στην Πάτρα.

 

 

 

Το απογευματινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών και Ανδρών/Γυναικών Κ23 ανοίγει με το αγώνισμα της σφυροβολίας, το οποίο διεξάγεται στο Αθλητικό Κέντρο Λαδόπουλου.






Ξεκίνησε το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών και Ανδρών - Γυναικών Κ23.

 

 

 


11.6.21 – 1ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΝΟ ΜΙΤΙΓΚ ΣΤΙΒΟΥ « ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥ»

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  ο Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ , ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΚΕΔΑ και η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ προκηρύσσουν  τους  αγώνες στίβου με  την επωνυμία « 1ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΝΟ ΜΗΤΙΓΚ ΣΤΙΒΟΥ » σε μνήμη του α/προέδρου του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και ταμία της ΕΑΣ Κεντρικής Μαεκεδονίας Γεωργίου Πάντου, την    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11 ΙΟΥΝΙΟΥ  2021, στο ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – 1ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΝΟ ΜΗΤΙΓΚ ΣΤΙΒΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2021

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – 1ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΝΟ ΜΗΤΙΓΚ ΣΤΙΒΟΥ 11-6-2021

21 ΣΕΓΑΣ_ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ_4, 23.04.21

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου