Σάββατο 5 Ιουνίου 2021






Ξεκίνησε το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών και Ανδρών - Γυναικών Κ23.

 

 

 


11.6.21 – 1ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΝΟ ΜΙΤΙΓΚ ΣΤΙΒΟΥ « ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥ»

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  ο Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ , ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΚΕΔΑ και η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ προκηρύσσουν  τους  αγώνες στίβου με  την επωνυμία « 1ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΝΟ ΜΗΤΙΓΚ ΣΤΙΒΟΥ » σε μνήμη του α/προέδρου του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και ταμία της ΕΑΣ Κεντρικής Μαεκεδονίας Γεωργίου Πάντου, την    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11 ΙΟΥΝΙΟΥ  2021, στο ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – 1ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΝΟ ΜΗΤΙΓΚ ΣΤΙΒΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2021

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – 1ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΝΟ ΜΗΤΙΓΚ ΣΤΙΒΟΥ 11-6-2021

21 ΣΕΓΑΣ_ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ_4, 23.04.21

 

 

 

Το 85ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γυναικών θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην πόλη της Πάτρας, με την αφρόκρεμα του ελληνικού στίβου να δίνει το παρών.

 

 

Οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας θα δώσουν το παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας και θα διεκδικήσουν παρουσίες που θα επιβεβαιώσουν την καλή τους κατάσταση, θα τους φέρους πιο κοντά στην πρόκληση της ολυμπιακής πρόκρισης, αλλά θα τους δώσει και την ευκαιρία διεκδικήσουν την πρόκριση σε όλα τα κορυφαία γεγονότα της σεζόν.

 

 

Αλλαγές στο πρόγραμμα του Πανελληνίου πρωταθλήματος προέκυψαν μετά την τελική επεξεργασία των συμμετοχών.

 

 

 

 

 Με φόντο τις μεγάλες διοργανώσεις το Πανελλήνιο στην Πάτρα στις 5-6/6


Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, κεκλεισμένων των θυρών και φέτος, θα διεξαχθεί για 6η συνεχή χρονιά (και 8η συνολικά) φορά το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Ανδρών-Γυναικών, στις 5-6 Ιουνίου 2021 – με φόντο καταρχάς το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων.

-> Πρόγραμμα / συμμετοχές / ιστορικό / πληροφορίες

Είναι το 107ο πρωτάθλημα Ανδρών και 84ο Γυναικών. Το 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα από τον ΣΕΓΑΣ έγινε το 1901, αλλά είχε προηγηθεί αυτό του 1896 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και το πανελλήνιο Κ23 (όπως και τα έτη 2009 έως 2012, το 2015 και πέρυσι) ενώ θα ακολουθήσουν οι σκυταλοδρομίες Νέων (->εδώ) και το πανελλήνιο συνθέτων Κ23 & Κ18 (->εδώ) τις επόμενες δύο ημέρες.

 


Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ θα προχωρήσει στην διενέργεια ελέγχων covid-19, προκειμένου να διευκολύνει τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.

 

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του, προχώρησε στη συγκρότηση των Επιτροπών, μέσα από τις οποίες θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ σε όλα τα επίπεδα.

 

 

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν Σπυριδούλα Καρύδη αγωνίστηκε σήμερα σε μίτινγκ στην πόλη Κονελιάνο της Ιταλίας, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση στο αγώνισμα της.

 


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Κ-18 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΠΟΤΕΛ. Διασυλλογικού_Κ18 ΔΕΛΤΙΟ_ΤΥΠΟΥ-ΕΑΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ (Κ-16) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Κ16 ΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

      .


 

Οι αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ18 πήραν σήμερα σειρά για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

 

 

 

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Ανδρών/Γυναικών Κ23 θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην πόλη της Πάτρας.

 

 


Το Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας θα υποδεχθεί για όγδοη χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών Κ23, το Σαββατοκύριακο (5-6/6).

 

 

 

Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (10/6) ο αγώνας "Athens Sprint Men's Gala, τον οποίο διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής.

 

 

 

Ο Κώστας Δουβαλίδης είναι ένας από τους συνεπέστερους αθλητές στο ραντεβού με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι έχει 13 νίκες στην κατοχή του στην ιστορία του θεσμού.

 

 

Τον τέταρτο αγώνα της στη σεζόν πραγματοποίησε σήμερα η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, λίγα μόλις 24ωρα πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στην Πάτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου