Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 θα διεξαχθεί στο Σαββατοκύριακο (3-4/6) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλης της χώρας. 

 

 

 

 

Ο Κώστας Φιλιππίδης αγωνίστηκε σήμερα στο μίτινγκ που έγινε στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας.

 

 

Δεκαοχτώ αθλητές και αθλήτριες έκλεισαν σήμερα θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μετά και την ανανέωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία της λίστας με τους αθλητές και αθλήτριες, που πήραν την πρόκριση μέσω της κατάταξης.

 


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή 3-4 Ιουλίου 2021 στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Στο ανακαινισμένο Στάδιο Ελευθερούπολης ολοκληρώθηκε σήμερα ο 1ος όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τα σωματεία της Ανατολικής Μακεδονίας/Θράκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε τα αποτελέσματα

 

 

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών Κ18 θα γίνει στο Βόλο (10-11/7) και θα είναι η πρώτη μεγάλη εγχώρια διοργάνωση, που θα φιλοξενήσει το Πανθεσσαλικό στάδιο μετά τις ενέργειες της Ομοσπονδίας το 2018, που είχαν ως αποτέλεσμα τον πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό της εγκατάστασης.



Ο δεύτερος όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 ολοκληρώθηκε σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

 

 

Με πολυπληθή και δυνατή ομάδα θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, το οποίο θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου.

 

 

Η αθλήτρια της εθνικής μας ομάδας Δήμητρα Γναφάκη βρέθηκε θετική στον covid-19 στον τυπικό έλεγχο,  που πραγματοποίησε στη διάρκεια της παραμονής της στο Σμέντερεβο της Σερβίας, όπου βρέθηκε για να αγωνιστεί στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

 

 

φωτογραφία: www.proininews.gr/

Η εγχώρια αγωνιστική δράση είναι σε πλήρη εξέλιξη γεγονός που δημιουργεί την πεποίθηση της επιστροφής στην κανονικότητα, μετά από πολλούς δύσκολους μήνες, λόγω του covid-19.

 

 

 

 

Οι αγώνες στίβου "Ηράκλεια" έγιναν το Σάββατο στο Ηράκλειο με τον κύριο κορμό των αγωνισμάτων να φιλοξενείται στο Παγκρήτιο στάδιο και τα αγωνίσματα ρίψεων στο Στάδιο Ελευθερία.

 

Ο δεύτερος όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 ολοκληρώθηκε σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

 

 

Ιδαίτερα παραγωγική ήταν η δεύτερη ημέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματο για την ελληνική ομάδα, αφού τα μέλη της κατάφεραν να πετύχουν σε μεγάλο βαθμό τον στόχο τους και να συγκεντρώσουν τους βαθμούς, που θα τους φέρουν σε συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

 

Έντεκα μετάλλια κατέκτησε η χώρα μας στην πρώτη ημέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών στο Σμεντέρεβο της Σερβίας εκ των οποίων τα πέντε ήταν χρυσά, τα τέσσερα ασημένια και τα δύο χάλκινα.

 

 

 

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ολοκληρώθηκε η η δράση της δεύτερης ημέρας του 4ου Ομίλου για τα σωματεία της Αθήνας,  των Δωδεκανήσων, των Κυκλάδες  και της Λέσβου.

 

 

 

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ξεκίνησε σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάλημα Κ16. Οι αθλητές και αθλήτριες του 4ο Ομίλου ήταν αυτοί που ρίχτηκαν πρώτοι στη μάχη, ενώ από αύριο θα ξεκινήσει η δράση σε δύο ακόμη ομίλους.

 

 

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών της Σερβίας (26-27/6) αποτελεί μία από τις τελευταίες ευκαιρίες αθλητών και αθλητριών, να διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

 

 

Και επίσημα πλέον η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από τέσσερις αθλητές και αθλήτριές του βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που θα κληθούν να συνεχίσουν την καλή παράδοση, που έχει η χώρα στα συγκεκριμένα αγωνίσματα.

 

 

 

 

 

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά διεξάγεται το κυρίως πιάτο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16, που φιλοξενεί τους περισσότερους Ομίλους.

 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16: Άρωμα Euro 2004 στον Άγιο Κοσμά

Η στήλη του στίβου είναι αφιερωμένη στον Σωκράτη Γκιόλια



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου