Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

 

Τα αγωνίσματα του στίβου στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ξεκινούν στις 30 Ιουλίου κι εκεί θα είναι για να λάβουν μέρος 20 αθλητές και αθλήτριες μας έτοιμοι, παρά το πρωτόγνωρο περιβάλλον των δύο προηγούμενων ετών, να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

 

 

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η Άννα Χατζηπουργάνη, στην δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 στο Ταλίν.

 

 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (15/7) η καθιερωμένη φωτογράφιση της Ολυμπιακής Ομάδας στίβου, λίγο πριν την αναχώρηση των μελών της για το Τόκιο. 

 

 

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Το ταξίδι της στην Ιαπωνία ξεκίνησε σήμερα η Ολυμπιακή Ομάδα στίβου, προκειμένου να συμμετάσχει στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

 


 

Τις επτά προκρίσεις σε τελικούς αγωνίσματος έφτασαν οι αθλητές και αθλήτριες μας στην πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 στο Ταλίν της Εσθονίας.

 

 


 

Με τελικό προορισμό την πόλη του Μισάτο αναχωρεί αύριο το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας στίβου.

 

 

 

Ο Κώστας Γεννίκης έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τη σημερινή του εμφάνιση στον τελικό της σφαιροβολίας. Ο αθλητής του Γιάννη Φράγκογλου κατέλαβε την έβδομη θέση στον τελικό του αγωνίσματος βελτιώνοντας δύο φορές το ατομικό του ρεκόρ.

 

 

Συνεχίζονται οι καλές παρουσίες της εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, που ξεκίνησε σήμερα στο Ταλίν.

 

 

Για μία ακόμη φορά η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου πραγματοποίησε πολύ καλή παρουσία και πέτυχε τον αρχικό της στόχο, πο7 ήταν η πρόκριση στον τελικό των 100 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

 

 

 


Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (15/7) τα μέλη της ελληνικής ομάδας στίβου έφτασαν στο ξενοδοχείο Hilton για την καθιερωμένη πλέον φωτογράφιση της εθνικής πριν από ένα μεγάλο γεγονός.

 

 


Η σημερινή ήταν η ημέρα των αθλητών και αθλητριών και των προπονητών της εθνικής μας ομάδας, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

 


Πολύ καλή παρουσία από την Βασιλική Καλλιμογιάννη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ταλίν της Εσθονίας, αφού διένυσε τα 3.000 μ. στιπλ σε 10.31.72 και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας το οποίο ήταν 10.34.83 και ανήκε στην Αθηνά Κοίνη από 21 Ιουνίου 2013.

 

Athletics - Track Στίβος

Καλύτερα να νικιέται κάποιος όταν πρέπει, παρά να νικά με τρόπο αθέμιτο και επικίνδυνο

Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου