Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

 

Η Νύχτα των 10.000μ. στο Όσλο είχε να επιδείξει τρία όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα ρεκόρ Ευρώπης Κ20 από Νορβηγούς αθλητές.

 

 

LATEST

Η Κατερίνα Στεφανίδη ετοιμάζεται για τον τρίτο φετινό αγώνα στο επί κοντώ. Μετέχει στα Golden Games που διεξάγονται το Σάββατο στο Γουόλνατ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη αγωνίζεται το Σάββατο στα USATF Golden Games

Η Κατερίνα Στεφανίδη έχει καλύτερη φετινή επίδοση στο επί κοντώ 4,65μ. που πέρασε σε αγώνες στο Όστιν.

Τη Δευτέρα διεξάγεται ο 126ος Μαραθώνιος στη Βοστόνη. Μετέχουν κορυφαίοι αθλητές, ανάμεσά τους η Κενυάτισσα ολυμπιονίκης Πέρες Τζεπτσίρτσιρ.

Μεγάλα ονόματα αγωνίζονται στο Μαραθώνιο στη Βοστόνη

Στο Μαραθώνιο στη Βοστόνη μετέχουν οκτώ αθλητές που έχουν ατομικά ρεκόρ κάτω από 2 ώρες και 5 λεπτά!

Την Κυριακή 17 Απριλίου διεξάγεται το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου. Ανάμεσα στις συμμετοχές ξεχωρίζουν του Δημήτρη Θεοδωρακάκου.

8ο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στη Δεσκάτη- Συμμετοχές

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ήταν ο νικητής του τελευταίου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινού Δρόμου που είχε γίνει το 2019 και πάλι στη Δεσκάτη.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα.

Στίβος: Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (15/4/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Ο Γιώργος Τρέμος συνεχίζει την προετοιμασία του στα Τρίκαλα και έχει αποφασίσει να ξεκινήσει τους αγώνες του τη φετινή σεζόν από τη Νάξο.

Πρεμιέρα στις 15 Μαΐου στο Διασυλλογικό στη Νάξο ο Γιώργος Τρέμος

Ο Γιώργος Τρέμος έχει στόχο τη φετινή σεζόν τη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Ήδη κλείνουν τα πρώτα μεγάλα ονόματα στο Diamond League που θα γίνει στο Παρίσι στις 18 Ιουνίου. Παρόντες θα είναι και κορυφαίοι Γάλλοι.

Κορυφαίοι Γάλλοι αθλητές στο Diamond League στο Παρίσι

Στο Παρίσι είναι ν' αγωνιστούν στα εμπόδια η Μαϊέλα, ο Μαρτινό- Λαγκάρντ και ο Μπελοσιάν και στη σφυροβολία ο Μπιζό και η Ταβερνιέ.

Το καμπ αλμάτων που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ ξεκινάει επίσημα την Παρασκευή. Ήδη στη Μεσσηνία βρίσκεται το γκρουπ αθλητών του Νίκου Στυλιανίδη.

Στην Καλαμάτα του γκρουπ του Νίκου Στυλιανίδη- Η Χαϊτίδου διασυλλογικό και Αλεξάνδρεια

Στην Καλαμάτα είναι οι αθλητές του Νίκου Στυλιανίδη Βασιλική Χαϊτίδου, Ναταλία Μπέση, Αντώνης Στυλιανίδης, Μαρία Ζαχαρούδη και ο Σωτήρης Λεοντίδης.

Η Μπεατρίς Τσέπκοετς άρχισε να γράφει επιδόσεις στα στιπλ! Σε αγώνες στο Ναϊρόμπι έτρεξε σε 9.28.34 που είναι η κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Κορυφαία επίδοση στον κόσμο η Μπεατρίς Τσέπκοετς στα στιπλ

Η Μπεατρίς Τσέπκοετς είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια

 

Απόψεις

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου