Παρασκευή 15 Απριλίου 2022


Δημοφιλή

Σε μια ακόμη σημαντική συνεργασία προχώρησε ο ΣΕΓΑΣ. Υπογράφηκε μνημόνιο με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, που θα αναπτύξει τον στίβο.

Μνημόνιο συνεργασίας ΣΕΓΑΣ και Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Στο μνημόνιο συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι και το καμπ σκυταλοδρομιών που θα γίνει τον Μάιο στην Κεφαλλονιά

 

Έντονη αγωνιστική δραστηριότητα θα υπάρξει το Σαββατοκύριακο (16-17/4) σε πολλά στάδια της χώρας, που θα φιλοξενήσουν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα Κ16.

Το 8ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού δρόμου ανδρών και γυναικών διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ την Κυριακή 17 Απριλίου στη Δεσκάτη Γεβενών με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και του Δήμου Δεσκάτης.

 


 

 

LATEST

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα.

Στίβος: Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (14/4/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Ο Φέρντιναντ Ομανιάλα έτρεξε τα 100μ. σε 9.98 στο γκραν πρι του Γιοχάνεσμπουργκ. Ο Κενυάτης σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στον κόσμο.

Ο Φέρντιναντ Ομανιάλα 9.98 στα 100μ., δεύτερη επίδοση στον κόσμο

Ο Φέρντιναντ Ομανιάλα έχει το ρεκόρ Αφρικής από πέρσι στα 100μ., που είναι και ατομικό του με 9.77.

Η Νύχτα των 10.000μ. στο Όσλο είχε να επιδείξει τρία όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα ρεκόρ Ευρώπης Κ20 από Νορβηγούς αθλητές.

Τρία όρια για Μόναχο και ρεκόρ Ευρώπης Κ20 στα 10.000μ. στο Όσλο

Ο αγώνας στο Όσλο έγινε στο στάδιο Bislett και ο 19χρονος Αμπντουλαχί Νταχίρ Ραμπί με 28.11.71 έσπασε το ρεκόρ Ευρώπης Κ20.

Aσταμάτητοι οι μικροί στο Βόλο - Koρυφαία επίδοση στην Ευρώπη

Aσταμάτητοι οι μικροί στο Βόλο – Koρυφαία επίδοση στην Ευρώπη

Aσταμάτητοι οι μικροί στο Βόλο ενώ έχουν θέσει ως στόχο της χρονιάς τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 της Ιερουσαλήμ.

Η Όλγα Φιάσκα έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και αυτή την περίοδο θα ξεκουραστεί, θα κάνει αποκατάσταση πριν γυρίσει στις προπονήσεις.

Ξεκούραση και αποκατάσταση η Όλγα Φιάσκα

Η Όλφα Φιάσκα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και είχε εγκαταλείψει την κούρσα της στα 35χλμ. βάδην στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Η Ντίνα Άσερ- Σμιθ έτρεξε μετά από 8 χρόνια κούρσα στα 400μ. και ο 44χρονος Ντουέιν Τσέιμπερς αγωνίστηκε στα 100μ. και τερμάτισε σε 10.98!
PromoΟ 44χρονος Τσέιμπερς 10.98 στα 100μ. και η Άσερ-Σμιθ μετά από 8 χρόνια 54.76 στα 400μ.

Η Ντίνα Άσερ- Σμιθ τερμάτισε πρώτη στα 400μ. σε 54.76 και έχει ατομικό ρεκόρ 53.49 από το 2014.

Δύο κορυφαίοι Έλληνες δρομείς, ο Κώστας Γκελαούζος και η Αναστασία Μαρινάκου συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας στο Καρπενήσι.

Συνάντηση Γκελαούζου, Μαρινάκου με τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας- Ανοίγει ο δρόμος για το μνημόνιο συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ

Ο Κώστας Γκελαούζος και η Αναστασία Μαρινάκου θα κάνουν προετοιμασία στο Καρπενήσι μέχρι τις 22 Απριλίου.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα.
 
 
 

Στίβος: Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (13/4/2022)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

BLOGGING

 

 

VIRAL

 

 

MOST READ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου