Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Σαν σήμερα, 8 Απριλίου του 2021, ο στίβος έγινε φτωχότερος. Ο Βασίλης Σεβαστής «έφυγε» από τη ζωή, αφήνοντας μια μεγάλη παρακαταθήκη.

 

 

 

BLOGGING

 

 

 

VIRAL

Η Σαρόκι Γιάνγκ ήταν από τα πρόσωπα του περασμένου Σαββατοκύριακου σε αγώνες στις ΗΠΑ. Έτρεξε τα 400μ. σε 50.00 που είναι η επίδοση του 2022.

Σαρόκι Γιάνγκ: Η κορυφαία αθλήτρια στα 400μ. τρέχει με ρυθμό… ρέγκε!

Η Σαρόκι Γιάνγκ σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Τέξας και πέρσι κέρδισε με την ομάδα της το πρωτάθλημα NCAA στα 4x400μ.

 


 

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής της Ευρώπης για τον μήνα Μάρτιο.

 

 


Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο "χρυσός" oλυμπιονίκης του Τόκιο και παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022 στο Βελιγράδι και ο αθλητής που θέλουν οι διοργανωτές να έχουν στους αγώνες τους.

 

 

Αδυσώπητος ο χρόνος, περνά γρήγορα αλλά δεν μπορεί με τίποτα να στερήσει τη μνήμη και την τιμή ανθρώπων που έγραψαν ιστορία και άφησαν ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους. Ένας από αυτούς είναι ο Βασίλης Σεβαστής.

 

 

Η Ειρήνη - Ρία Μιχαλά (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου, το οποίο θα γίνει στα Τίρανα την Κυριακή (10/4).

 

 

Το Ηράκλειο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους εκατοντάδες δρομείς από όλη την Κρήτη, στον πρώτο αγώνα της σειράς αγώνων δρόμου πόλης Run Greece που έχει καθιερώσει ο ΣΕΓΑΣ.

 

 

H Σταματία Σκαρβέλη πραγματοποίησε τον δεύτερο αγώνα της στη θερινή σεζόν την Πέμπτη (7/4) στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί.

 

 


 

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου επέλεξε την Τρίπολη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των αγώνων του ανοιχτού.

 

 


Οι εθνικές ομάδες σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη εβδομάδα το δεύτερο καμπ της σεζόν και το πρώτο στο οποίο θα επικεντρωθούν αποκλειστικά στο πρακτικό κομμάτι.

 

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου