Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Απόψεις

 

Δημοφιλή

Η Αναΐς Καραγιάννη ετοιμάζεται αυτή την εποχή για να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια σε αγώνες στα 100μ. εμπόδια από το μίτινγκ στη Λεμεσό.

Η Αναΐς Καραγιάννη ξεκινάει από τις 10 Μαΐου στη Λεμεσό

Η Αναΐς Καραγιάννη έχει ατομικό ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια 13.31 από το 2020.

Ο Γου Σανγκ- χιεόκ στον πρώτο του αγώνα στη φετινή σεζόν στον ανοιχτό πέρασε τα 2,30μ. στο ύψος και πέτυχε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο.

Ξεκίνησε ψηλά ο Σανγκ- χιεόκ, 2,30μ. στο πρωτάθλημα Κορέας

Ο Σανγκ- χιεόκ είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Η Νταμάρις Μούθι Μουτούα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Ίτεν. Ο φίλος της είναι ύποπτος για τη δολοφονία της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σοκ! Δολοφονία και άλλης αθλήτριας στην Κένυα. Βρέθηκε νεκρή η Νταμάρις Μούθι Μουτούα

Η Νταμάρις Μούθι Μουτούα είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας το 2010 στη Σιγκαπούρη

 

Υπογράφηκε την  Τρίτη 19 Απριλίου μνημόνιο συνεργασίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στον Πειραιά, μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη και της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα.

 

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 20χλμ ανδρών-γυναικών και Κ23 (Α-Γ) σε δημόσιο δρόμο θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου στην Πάτρα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Φεστιβάλ Βάδην "Patras Race Walking Festival"

 

 

Το Σάββατο 7 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Καμαρίτσα της Λαμίας θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000μ. Ανδρών – Γυναικών και Κ23 το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Μαυραπόστολου.

 

 

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα βρέθηκε το απόγευμα της Μ.Τρίτης (19/4), στην Καλαμάτα, στην πόλη που για χρόνια αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον ελληνικό και παγκόσμιο στίβο και που από φέτος επιστρέφει δυναμικά στο αθλητικό προσκήνιο.

 

 

Η πρώτη ημέρα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Συνθέτων Αγωνισμάτων έγινε σε δύο ομίλους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. 

 

 

Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα λάβουν μέρος στους αγώνες "Βενιζέλεια - Χανιά", στις 29 Μαΐου στο Στάδιο Έλενα Βενιζέλου.

 

 

Την Κυριακή 8 Μαΐου θα διεξαχθεί στην Πάτρα το 5ο Φεστιβάλ Βάδην επί δημοσίας οδού με διεθνείς συμμετοχές το οποίο διοργανώνει η ΑΕΠ Ολυμπιάς και είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου με την επωνυμία 5th Patras Race Walking Festival

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου