Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ                                              Θεσ/νίκη 17/1/2016
ΣΤΙΒΟΥ  Β. ΕΛΛΑΔΑΣ                                                           Αρ.Πρωτ.:3
                                                                                                                          
   ___________


Το  Δ.Σ. του Σ.Π.Σ.Β.Ε. εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και ανησυχία του αναφορικά με την πρόσφατη ανακοίνωση του Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού στην Θεσσαλονίκη για την μη έναρξη των εργασιών στην αλλαγή του ελαστικού τάπητα στο Κεντρικό Στάδιο του Καυτανζογλείου.
Είναι  βέβαιο ότι  δημιουργείται ένα νέο αδιέξοδο στον Κλασικό Αθλητισμό της  Β.Ελλάδας , αφού σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προβλήματα , με τρανταχτό μάλιστα το τελευταίο διάστημα  το πρόβλημα που αναφέρουν οι συνάδελφοι με τους  χώρους προπόνησης δύναμης  , η κατάσταση  απαιτεί άμεση λύση.
 Στην  υποχρηματοδότηση  των Ομοσπονδιών που έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα  στην λειτουργία  των  Σωματείων , στους Προπονητές και Αθλητές , έρχεται να προστεθεί και η εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Βιώνουμε τις συνέπειες των καταστρεπτικών πολιτικών χρόνων που έχουν σαν αποτέλεσμα την διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας και του αθλητισμού της χώρας, αφού στο πρόσχημα μάλιστα της ‘’κρίσης’’ επιχειρείται  να καλυφθεί η έλλειψη σχεδιασμού ,προγραμματισμού και συνέπειας.
Θεωρούμε ότι η  άμεση αλλαγή  και του Ελαστικού Τάπητα στο Κεντρικό Στάδιο του Ε.Κ.Σ. είναι ελάχιστη υποχρέωση της Πολιτείας απέναντι στα Σωματεία, στους Προπονητές και τους Αθλητές, στις τραγικές συνθήκες που βιώνουν καθημερινά.
Η Πολιτεία οφείλει να σέβεται τις προπονητικές ανάγκες των αθλητών και των προπονητών, με έργα και όχι λόγια.

Με τιμή
Για το Δ.Σ.

        -Ο-                                                                                                                  -Ο-
   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                      Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                 

 Π.ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ                                                                                                 Κ.ΜΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου