Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

by

Article Preview


Μια ημέρα μετά τον αγώνα της Ζυρίχης -αλλά και το αγώνισμα της σφαιροβολίας γυναικών στο κέντρο των Βρυξελλών- έγινε και ο 2ος τελικός με τον αγώνα Memorial van Damme στη βελγική πρωτεύουσα.
-> Νικητές Diamond League

Το επί κοντώ ανδρών ήταν το αγώνισμα που έκλεισε το πρόγραμμα, με τον Ρώσσο Timur Morgunov να παίρνει τη νίκη με 5,93μ., ενώ ο Kendricks που είχε περάσει και αυτός με την τρίτη τα 5,88μ. αλλά υστερούσε λόγω μιας χαμένης στα 5,63μ. στην ισοπαλία, δεν μπόρεσε να κάνει τα 5,98μ. μετά και να παρατείνει τη μονομαχία. Τα 5,83μ. πέρασε ο Barber ενώ απέτυχαν Lisek, Lavillenie και Duplantis.
Ο Κώστας Φιλιππίδης ήταν 8ος με 5,63μ.

Ο Christian Coleman ήταν ο μεγάλος νικητής στα 100μ., ...
by

Article Preview


Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο επί κοντώ στη Ζυρίχη κι έφυγε για 3η συνεχή χρονιά με το διαμάντι, ενώ η μεγάλη αντίπαλός της, Sandi Morris, έφυγε με ...δαχτυλίδι αρραβώνων.

Όπως και πέρυσι, ο τελικός αναδείκνυε τον νικητή του Diamond League. Η Στεφανίδη και το 2016 είχε κερδίσει στη συνολική βαθμολογία, διαδεχόμενη αντίστοιχο επίτευγμα της Κυριακοπούλου το 2015, με την Ελλάδα από τότε να κυριαρχεί στο αγώνισμα.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τις προσπάθειές της στα 4,67μ., επιτυχώς. Εκεί δεν τα κατάφερε η Νικόλ Κυριακοπούλου που κατετάγη 6η με 4,57μ. τα οποία πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια όπως και τα 4,42μ.
Τα 4,67μ. πέρασαν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου