Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

by

Article Preview


Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου ημερίδα κλειστού στίβου, στο Αλεξάνδρειο, ενώ θα προηγηθούν ορισμένα αγωνίσματα στο κλειστο των Αμπελοκήπων (δείτε->εδώ)

Την ίδια ημέρα υπάρχει στον Άγιο Κοσμά νέα προπονητική ημερίδα (δείτε->εδώ), μετά από αυτήν που έγινε το Σάββατο, με αντίστοιχο πρόγραμμα, ενώ μια εβδομάδα μετά θα ακολουθήσει και 3η στη σειρά.

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου θα γίνει η κεντρική ημερίδα στο ΣΕΦ (δείτε->εδώ) όπου θα γίνει και το πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 18-19 Φεβρουαρίου (δείτε->εδώ), ενώ ...
by
  1. - εκτός σταδίου
Article Preview


Ο 61ος αγώνας "Κ.Κοτζιά" και παράλληλα το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου για τις ΕΑΣ Αθηνών, Πειραιά & ΝΔ Αττικής διεξήχθησαν την Κυριακή 15/1 στο Άλσος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Πανιώνιο ΓΣΣ, τον Δήμο Νέας Σμύρνης και τον ΟΝΑ.

Τον αγώνα στήριξε η οργάνωση ΣΥΝΔΟΤΕΣ (Συναινούντες στην Δωρεά Ανθρώπινων Κυττάρων, Ιστών και Οργάνων) προτρέποντας και ενημερώνοντας να γίνουμε δότες μυελού των οστών, με δείγμα σάλιου από άτομα 18-45 ετών και εγγραφή στην Ελληνική και Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Ο καιρός ήταν πολύ καλός, η συμμετοχή πάντως στις μεγαλύτερες κατηγορίες, σε Α/Γ και ιδίως σε Ε/Ν, ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών.
-> Αποτελέσματα

Στους άνδρες (8χλμ) ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου