Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

by

Article Preview


Αρκετές καλές επιδόσεις έγιναν στην -επίσημη- ημερίδα στον Άγιο Κοσμά το Σάββατο 21/1.
-> Αποτελέσματα

Στα 60μ. ο Παναγιώτης Ανδρεάδης σημείωσε 6.64, όσο είναι και το όριο για το Ευρωπαικο κλειστού - βέβαια η επίτευξη ορίων δεν αναγνωριζόταν. Πάντως η εκκίνηση ήταν εμφανώς άκυρη αλλά δεν δόθηκε ανάκληση. Σίγουρα όμως το οριο είναι εφικτό και θα είναι το ζητούμενο για τον αθλητή του Πανιωνίου και του Κ.Βογιατζάκη.

Στο επικοντώ, που κράτησε μέχρι αργά, ο Εμμανουήλ Καραλής του ΓΣ Κηφισιάς πέρασε τα 5,30μ. και είχε καλά άλματα και στα 5,40μ., ενώ τα 5,10μ. πέρασε ο Νίκος Νεράτζης.
Η κορασίδα Αριάδνη Αδαμοπούλου του ΑΟ Φιλοθέης πέρασε τα 3,90μ. - επίδοση όσο και το όριο για το παγκόσμιο της κατηγορίας.

Στο ύψος ξεχώρισαν ...
 
 
 
 

by

Article Preview


Ο χρυσός στο Ευρωπαικό παίδων πέρυσι Οδυσσέας Μουζενίδης ξεκίνησε ως έφηβος πλέον δυναμικά τη χρονιά, στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης, με βολή στα 19,10μ. με την 6κιλη σφαίρα, πετυχαίνοντας πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων - το οποίο είχε με 18,95μ. ο Κώστας Χατζημιχαήλ.
Η επίδοση για τον αθλητή του Κένταυρου Χαλκιδικής είναι μακράν καλύτερη από το όριο των 18,30μ. για το Ευρωπαικο Εφήβων και αναμένεται να το πιάσει εύκολα αλλα και να διεκδικήσει κάτι καλό εκεί.

Ο Χρηστος Μουλιστανος έριξε 16,23μ., ενώ στους άνδρες ο Φραντσι Λατιφλαρι είχε βολή στα 17,22μ. και ο Γεράσμιος Θεοδώρου στα 16,25μ.

Στα 60μ. ταχύτερος ήταν ο έφηβος Κώστας Ζήκος με 6.86, μια πολύ καλή επίδοση (6η όλων των εποχών στην κατηγορία του) από τον αθλητή της ΓΕΑ Τρικάλων. Ο Θεόπιστος Μαυρίδης ...



by

Article Preview


Το 1ο διεθνές meeting μετά από καιρό στον κλειστο στίβο θα χρειαστεί να περιμένει για την Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Η πρωταθλήτρια των εμποδίων ξεκίνησε από Αθήνα με την πτήση να έχει καθυστέρηση και κίνδυνο να χαθεί η ανταπόκριση από Αμστερνταμ. Φτάνοντας εκει έτρεξε μήπως προλάβει όπως στο τέλος ενημερώθηκε πως η πτήση για Γαλλία ...ακυρώθηκε κι έτσι δεν μπόρεσε να πάει στη Γαλλία. Διανυκτέρευσε στο Άμστερνταμ για να επιστρέψει τελικα το μεσημέρι Αθήνα αφού και το πρωί δεν βρέθηκε θέση για να μεταβεί Ναντ.

Πιθανότατα πλέον η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου θα μπει μια κούρσα στην επόμενη ημερίδα στις 28/1 στον Άγιο Κοσμά, ενώ θα έχει επόμενο αγώνα, ενα πολυ δυνατό μίτινγκ με μεγάλα ονόματα των υψηλών εμποδίων, την 1η Φεβρουαρίου στο Ντύσσελντορφ.

Στο Ναντ ...
by

Article Preview


Η πρώτη επίσημη ημερίδα έγινε το Σάββατο στον Άγιο Κοσμά
(δείτε: www.stivoz.com/content.php?5973-Xehorise-i-nea-genia-se-ypsos-epikontv-ston-Agio-Kosma-Se-troxia-oriou-o-Andreadis
και σας παρουσιάζουμε ορισμένες φωτογραφικές στιγμές από αυτήν,
αγωνιστικές και μη:
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου