Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

by

Article Preview


Το πρώτο από τα μεγάλα meeting κλειστού για φέτος αλλά και για τη σειρά World Indoor Tour γίνεται το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στη Βοστώνη, με το επικ κοντώ να ξεχωρίζει και με μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον, με την πρεμιέρα της Κατερίνας Στεφανίδη που θα αντιμετωπίσει την παγκόσμια ρέκορντγούμαν, Jenn Suhr.

Η σειρά ξεκίνησε πέρυσι (δείτε->εδώ) και φέτος θα περιλαμβάνει 5 αγώνες μέσα σε διάστημα 3 εβδομάδων. Το New Balance Indoor Grand Prix ακολουθούν οι αγώνες στη Γερμανία σε Duesseldorf και Karlsruhe, στο Torun της Πολωνίας που εντάχθηκε στο τέλος και στο Birmingham όπου θα γίνει το επόμενο παγκόσμιο κλειστού. Οι πρώτοι 4 παίρνουν 10-7-5-3 βαθμούς (προσμετρούνται οι 3 καλύτεροι αγώνες εάν έχει παραπάνω) και ο τελικός νικητής της βαθμολογίας σε κάθε αγώνισμα θα έχει πριμ αλλά και wild card για το Birmingham 2018.

Τα αγωνίσματα ...





by

Article Preview


Ημερίδες κλειστού στίβου γίνονται και πάλι σε Άγιο Κοσμά και Θεσσαλονίκη, με ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμα το Σάββατο 28/1.

Λόγω προβλημάτων από την κακοκαιρία που προκλήθηκαν στο κλειστό Αμπελοκήπων, το επικοντώ θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο ενώ δεν θα γίνει το μήκος ΠΠ/ΠΚ (->πρόγραμμα)

Στον Άγιο Κοσμά, μικρές αλλαγές θα υπάρξουν στο πρωινό πρόγραμμα που αφορά τις μικρές κατηγορίες.
Το απόγευμα ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Πεσιρίδου, Δαλάκα, Βενιέρη στα 60μ. γυναικών.
(->πρόγραμμα - συμμετοχές)

Ακόμη, το Σάββατο υπάρχει δράση και σε άλλες πόλεις, αφού ημερίδα για όλες τις κατηγορίες θα γίνει στην Ιεράπετρα (->πρόγραμμα), ενώ ημερίδα μικρών κατηγοριών θα γίνει στα Τρίκαλα.

Την ερχόμενη εβδομάδα ...





by

Article Preview


O Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, με αφορμή την συμπλήρωση 109 ετών από την ίδρυσή του (3/2/1908), διοργανώνει στις 5/2/2017 υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, αγώνα δρόμου με την ονομασία «ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ».

Ο αγώνας έχει ως κύριο άξονά τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές, δέκα (10), πέντε (5) και ενός (1) χιλιομέτρου (παιδικός αγώνας), ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός του τοποθετούνται στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού Α.Ο., «Απ. Νικολαΐδης».

Σκοπός του αγώνα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου