Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

by

Article Preview


Η ώρα των μεγάλων τελικών για τη σειρά Diamond League έφτασε! Την Πέμπτη 24/8 γίνεται ο 1ος τελικός στη Ζυρίχη (το κύριο πρόγραμμα στις 9-11μμ ώρα Ελλαδος μεταδίδεται από την ΕΡΤ3)
-> Πρόγραμμα/συμμετοχές/αποτελέσματα

Φέτος το σύστημα έχει αλλάξει και ο τελικός ξεκινάει από το 0, δηλαδή αγωνίζονται οι καλύτεροι βάσει της βαθμολογίας αλλά η τελική κατάταξη θα είναι αυτή του τελικού.

Την Τετάρτη θα προηγηθεί το event του επι κοντώ γυναικών στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό (ο τελικός γίνεται την 1η Σεπτ. στις Βρυξέλλες) με την Κατερίνα Στεφανίδη παρούσα - όπως και τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα.

Στη Ζυρίχη ...
by

Article Preview


Στην Κινεζική Ταιπέι (στην Ταιβάν) διεξάγεται η 29η Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα[/URL] (18-30/8) με τα αγωνίσματα του στίβου να γίνονται στις 23-28 Αυγούστου.
-> Πρόγραμμα/infos

Για την Ελλάδα μοναδική εκπρόσωπος στο στίβο θα είναι η Ελπίδα Τόκα (από το Τμήμα Βιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών) στα 400μ. εμπόδια που φέτος έχει τρέξει σε 58.99. Ήταν μάλιστα πρόσφατα πληγείσα απο την μεγάλη φωτιά στην Ανατ.Αττική.

Η Κύπρος μετέχει με τη Νεκταρία Παναγή στο μήκος, τη Ναταλία Ευαγγελίδου και τον Χρήστο Δημητρίου στα 800μ. και τον Αλέξανδρο Πουρσανίδη στη σφυροβολία.

Να σημειωθεί ότι ανοιχτή επιστολή προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού είχε στείλει ο Νίκανδρος Στυλιανού ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου