Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

by

Article Preview


Όπως είχε συμβεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έτσι και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, τη διοργάνωση στο Πεκίνο διαδέχεται το Λονδίνο.
Στο sold-out "London Stadium" το επίκεντρο των αγώνων είναι ο Usain Bolt, ο πλέον διάσημος αθλητής στίβου και όχι μόνο την τελευταία δεκαετία που θα τρέξει στην τελευταία του διοργάνωση.

-> Πρόγραμμα / πληροφορίες / newsletter
Οι αγώνες διαρκούν 10 ημέρες - τις περισσότερες δεν υπάρχει πρωινό πρόγραμμα.
Το πρωί της τελευταίας ημέρας γίνονται μόνο τα βάδην, όπου οι άνδρες θα πρέπει να επιλέξουν ένα αγώνισμα ενώ στα 50χλμ θα υπάρχει και παρουσία γυναικών.

Στις καινοτομίες της διοργάνωσης, ότι έχουν προβλεφθεί και μετάλλια να επιβραβευθούν και προπονητές.
Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρξουν και απονομές για περιπτώσεις που υπήρξαν ακυρώσεις κατόπιν επανελεγχων.
Μαλιστα θα γίνει και ανάκρουση εθνικού ύμνου ...
by

Article Preview


Μια εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση και τα φαβορί μπορεί να πάρει κανείς βλέποντας τις αποδόσεις που δινουν οι μεγάλες -και αρκετά διαβασμένες συνήθως- στοιχηματικές εταιρείες
Μια ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων, σας παρουσιάζουμε πως έχει η κατάσταση βάσει της stoiximan.gr

Στο επικοντώ γυναικών η Κατερίνα Στεφανίδη παρουσιάζεται ως ισχυρό φαβορί με 1,70. Η Sandi Morris έιναι στα 3.75 και ακολουθούν οι Silva 13.00, Suhr 13.00, Mccartney 18.00, Bradshaw 25.00, Sidorova 25.00.

Τα 100μ. ανδρών είναι πάντα το νο1 στη ζήτηση, πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με την τελευταία κούρσα του Usain Bolt ο οποίος ...
by

Article Preview


Η συνάντηση παίδων/κορασίδων Ελλάδος-Κύπρου ολοκληρώθηκε στη Σπάρτη, με εξαιρετικές επιδόσεις και ρεκόρ!
-> Αποτελέσματα

Ο Γιώργος Μηλιαράς αγωνίστηκε -εκτός συναγωνισμού- στα 3000μ. και ουσιαστικά μόνος του έτρεξε σε 8.21.33, καταρρίποτντας μετά από 20 χρόνια το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας, που είχε με 8.23.18 ο Κομπογιάννης. Πριν 2 μήνες μάλιστα, ο αθλητής του Μ.Αναγνώστου που ανήκει στον ΣΑΚΑ, είχε κάνει ρεκόρ και στα 1500μ.

Η 14χρονη Αναστασία Ντραγκομίροβα που είχε εντυπωσιάσει σε σύνθετα και με τα 6μ. στο μήκος κατά το πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ στον Β.όμιλο, αυτή τη φορά έφτασε στα 6,25μ. (+1,5μ/") σημειώνοντας επίδοση καλύτερη όχι μόνο από την καλύτερη της κατηγορίας της που είχε κάνει με 6,03μ. πριν 30 χρόνια η Τσιαμήτα, αλλά ...
by

Article Preview


Με 5 αθλητές θα εκπροσωπηθεί η Κύπρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Λονδίνο, με τα παγκύπρια ρεκόρ και ό,τι καλύτερο έρθει να είναι στόχος για τους αθλητές:

τον Μίλαν Τραίκοβιτς να κάνει συνεχή ρεκόρ και να αισιοδοξεί για κάτι καλό,
τον Απόστολο Παρέλλη που ήταν 6ος στο Πεκίνο να αποτελεί σταθερή αξία,
την Ελένη Αρτυματα όλο και καλύτερη στο νέο της αγώνισμα, τα 400μ. όπου πέτυχε και παγκυπριο ρεκόρ,
την Νταγμάρα Χάντζλικ (πολωνικής καταγωγής) να εκπροσωπεί πλέον την Κύπρο και να αγωνίζεται στον Μαραθώνιο και
τη Νεκταρία Παναγή να παίρνει την πρόσκληση στο μήκος

Τελικά δεν ήρθε η πολυπόθητη πρόσκληση ούτε στον Βασίλη Κωνσταντίνου στο ύψος ούτε στη Ναταλία Ευαγγελίδου στα 800μ. ενώ κοντά βρέθηκε και ο Νίκανδρος Στυλιανού.

-> Πρόγραμμα /infos

Η IAAF ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου