Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

by

Article Preview


Ένα από τα σημαντικότερα και ιστορικότερα meeting στίβου, το "ISTAF" έγινε την Κυριακή στο Βερολίνο, με την ιδιαίτερη καινοτομία μιας εξέδρας - μεικτής ζώνης αθλητών&θεατών.

Στο επι κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης λίγες ημέρες μετά τον αγώνα στη Ζυρίχη (5,58μ.) μετά από αναγκαστική αγωνιστική απραξία 2 μηνών, πέρασε με την πρώτη τα 5,21μ., τα 5,36μ. και τα 5,51μ. όμως δεν τα κατάφερε στα 5,61μ. και ήταν 5ος.

Lisek και Lavillenie πέρασαν τα 5,71μ. με την πρώτη, Wojciechowski και Kendricks την έχασαν και συνέχισαν στα 5,81μ. - όπου Kendricks και Lisek τα κατάφεραν στην τελευταία τους προσπάθεια. Ο Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε με την πρώτη τα 5,86μ., ενώ δεν πέρασαν τα 5,91μ.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Κύπριος Μίλαν Τραίκοβιτς ...
by

Article Preview


Ο 1ος από τους 2 μεγάλους τελικούς της σειράς Diamond Legue, που καθορίζει (από φέτος) και την τελική κατάταξη, έγινε την Πέμπτη 24/8 στη Ζυρίχη.
-> Αποτελέσματα

Στο επι κοντώ επανήλθε αγωνιστικά μετά από 2 μήνες ο Κώστας Φιλιππίδης, που πέρασε με την πρώτη τα 5,33μ. και 5,58μ. ενώ δεν μπόρεσε στα 5,63μ. και κατετάγη 7ος. Στα 5,63μ. ξεκίνησε κι απέτυχε ο Lavillenie, που είχε κερδίσει και τα 7 προηγούμενα D.L. Οι Πολωνοί Lisek και Wojciechowski πέρασαν με τη δεύτερη τα 5,80μ. ενώ ο Sam Kendricks με την τρίτη, όμως ο Αμερικανός τα κατάφερε μετά και μάλιστα με την πρώτη στα 5,87μ. για να πάρει τη νίκη και το διαμάντι.

Στα 5000μ. ο Mo Farah ...
by

Article Preview


Συνολικά 1513 ελεγχοι έγιναν σε αίμα και ούρα που κατά τη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος και αναλύθηκαν στο πιστοποιημένο εργαστήριο της Γάνδης και 3 ήταν οι περιπτώσεις που τα δείγματα ήταν θετικά, σε καμία περίπτωση δεν ήταν αθλητή/τριας που κατέκτησε μετάλλιο.

Οι λεπτομερειες των υποθεσεων γνωστοποιούνται στις αντιστοιχες αρχές (αντιντοπιγκ & Ομοσπονδία) από τις οποίες θα γίνουν γνωστά, βεβαια πρέπει να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες και ως τότε δεν μπορεί να ανακοινωθεί όνομα.

Το ένα περιστατικό μάλιστα είναι ελληνικό, όπως έχει γίνει σχετική ενημέρωση.

Από τα 917 δείγματα αίματος, ...

by

Article Preview


atfa.gr
Η πρότυπη ακαδημία στίβου «ATFA» έκλεισε 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας και είναι μοναδική στο είδος της.
Μαθαίνει στα παιδιά μας να αγαπάνε την άσκηση με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα τους προσφέρει τα πάντα!

Η “Athens Track ‘n Field Academy” δραστηριοποιείται στο ΟΑΚΑ με τμήματα παιδιών από ηλικίας 3 ετών και πάνω και επικεφαλής είναι ο πρώην πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος και καθηγητής Φυσικής Αγωγής Μιχάλης Τομαράς.

Σκοπός της “Atfa” είναι η προαγωγή της υγείας και της φυσικής κατάστασης και ευεξίας, η αύξηση της δύναμης, της ταχύτητας, της αντοχής, η βελτίωση της ευλυγισίας, αλλά και η καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης και της αυτοπειθαρχίας.

- Σε μια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου