Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

by

Article Preview


Κατόπιν συνεδρίασης του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ την Τρίτη 12.9, το σχήμα των Επιτελικών ουσιαστικά παραμένει ίδιο:
Εθνικός προπονητής ο Γιάννης Κουτσιώρας, υπεύθυνοι Ε/Ν και Π/Κ ο Χρήστος Μελέτογλου και ο Τόλης Αποστολόπουλος αντίστοιχα.

Υπεύθυνος του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης γίνεται ο Χρήστος Χρυσοστομίδης, καθώς ο Δημήτρης Μιχελαράκης φεύγει μόνιμα εκτός Ελλάδος.
Στο κέντρο του Αγίου Κοσμά επιστρέφει ο Δημήτρης Χαλβατζάρας.
Αναμένεται να ανακοινωθεί για το ποιός/ποιοι θα είναι στο ΟΑΚΑ.

Οι Χάρης Βαρυτιμίδης και Χρήστος Χατζηβασιλείου εντάσσονται στην Επιτροπή Ανάπτυξης (όπου παραμένουν οι Καλούδης, Ματάκης και Χαλβατζάρας) και θα ανατεθούν γεωγραφικές περιοχές.
Τεχνικός Διευθυντής Αγώνων παραμένει ο Ανδρέας Γκόγκας.

Το επόμενο διοικητικό συμβούλιο θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου, οπότε ...
by

Article Preview


Όπως εδώ και καιρό είχε δρομολογηθεί (δείτε->εδώ) τελικά η διπλή ανάθεση Ολυμπιακών Αγώνων σε Παρίσι (2024) και Λος Άντζελες (2028) επιβεβαιώθηκε κατά την 131η σύνοδο της Ολυμπιακής Επιτροπής στη Λίμα, την πρωτεύουσα του Περού.

Παρίσι και Λος Άντζελες ήταν οι μόνες πόλεις που είχαν αρχικά παραμείνει υποψήφιες για το 2024 - καθώς Ρώμη, Αμβούργο και Βουδαπέστη είχαν αποσυρθεί διαδοχικά - και τελικά ολοκληρώθηκε με τη ΔΟΕ η τριμερής σχετική συμφωνία.

Το Παρίσι, μετά από 3 αποτυχημένες διεκδικήσεις (1992, 2008 και με 4 ψήφους διαφορά από το Λονδίνο για το 2012) αναλαμβάνει μετά από 100 χρόνια τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το 1924 όταν και πρωτοχρησιμοποιήθηκε το "Citius, Altius, Fortius", ενώ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου