Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Warner και η Vetter νικητές στο Talence


 
Ο Damian Warner (Καναδάς) με 8252β. και η Anouk Vetter (Ολλανδία) με 6363β. ήταν οι νικητές στο 41ο Decastar στο Talence της Γαλλίας, τον τελευταίο αγώνα της σειράς Challenge για τα σύνθετα αγωνίσματα, ενώ αμφότεροι ήταν 2οι στην τελική κατάταξη.
Νικητές ήταν οι αθλητές της Γερμανίας που είχαν εξασφαλίσει μεγάλη βαθμολογία απο πρότερους 3 αγώνες: ο Rico Freimuth είχε 25592 βαθμούς και η Carolina Schaeffer 20199β.
H Schaeffer ήταν νικήτρια και πέρυσι ενώ ο Freimuth είχε επικρατήσει το 2014 - πέρυσι ήταν ο Kazmirek που ήταν 2ος στον αγώνα (με 8020β. και 4β περισσότερους από τον Kasyanov) και 3ος στη συνολική κατάταξη φέτος.

O Γάλλος Kevin Mayer που μετά το παγκόσμιο δεν είχε συνεχίσει ουσιαστικά, προτίμησε να μη ρισκάρει -άλλωστε είχε βαθμολογία μονο από το παγκόσμιο- και έδωσε το παρών στις εξέδρες μοιράζοντας αυτόγραφα.
H Nafissatou Thiam που ήταν η νικήτρια στο Παγκόσμιο αλλά και στο Goetzis με τη σπουδαία επίδοση των 7013β. δεν έλαβε μέρος σε άλλον αξιολογημένο αγώνα (θα χρειαζόταν μόλις πάνωα από 6400β. για την πρωτιά)

Για τη σειρά μετράνε οι 3 καλύτεροι αγώνες από 5 μεγάλα meetings (Firenze , Goetzis, Kladno, Ratingen και Talence), το Παγκόσμιο πρωτάθλημα καθώς και το Ευρωπαικό κύπελλο συνθέτων ή το Παναμερικανικό.

Ο αγώνας στο Talence ήταν και ο τελευταίος μεγάλος αγώνας εντός Σταδίου για τη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου