Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ευχαριστώ, όλους του φίλους και συνεργάτες, για τις ευχές τους, στα νέα καθήκοντα που μου ανατέθηκαν, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, τον ΣΕΓΑΣ.
Το κέντρο Υψηλού Αθλητισμού & Ανάπτυξης, Βόρειας Ελλάδας, ( ΚΥΑΑΒΕ), υποστηρίζει, όλο το δυναμικό της Βόρειας Ελλάδας, με τους επίλεκτους αθλητές και τους Πρωταθλητές, που είναι στον Σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ και στελεχώνουν τις Εθνικές αντιπροσωπευτικές Ομάδες μας στις Διεθνείς υποχρεώσεις.
Στόχος του ΚΥΑΑΒΕ, είναι να προσφέρει:
- Προπόνηση και Προετοιμασία, με τις καλύτερες εγκαταστάσεις και μέσα, στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις πόλεις που γυμνάζονται , Πρωταθλητές μας,
- Εργαστηριακούς και ελέγχους, για αξιολόγηση, καθοδήγηση και βελτίωση των επιδόσεων.
- Ιατρική υποστήριξη και αποκατάσταση, ακόμη και σε αθλητές που δεν είναι ενταγμένοι στον Σχεδιασμό της Ομοσπονδίας.
Η αποχώρηση του Δημήτρη Μιχελαράκη, αφήνει ένα κενό, τόσο από τα επιτελικά του καθήκοντα, αλλά περισσότερο, από το προπονητικό δυναμικό του Κέντρου.
Πρέπει όμως, να αναφερθώ, για την επιλογή των δύο νεότερων Τεχνικών, που θα στελεχώσουν και θα ανανεώσουν την Επιτροπή Ανάπτυξης. Ο Χρήστος Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Βαρυτιμίδης, είναι επιτυχημένοι σαν Προπονητές, σε Σωματεία της Περιφέρειας, αλλά και δοκιμασμένοι σαν Τεχνικοί Σύμβουλοι στις περιοχές τους. Μαζί τους, σχεδιάσαμε και διοργανώσαμε, αγώνες τοπικούς, Περιφερειακούς, Πανελλήνιους αλλά και Διεθνείς, με άριστη συνεργασία και επιτυχία. Πιστεύω, και το εύχομαι, να συνεχίσουν και να ανανεώσουν, όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Τομέα ευθύνης τους. Να τους εμπιστευτείτε και να συνεργάζεστε, όπως ήμασταν και μαζί..!!
Τα χρόνια είναι δύσκολα, τα μέσα είναι λιγότερα. Πρέπει να προστατεύουμε το αθλητικό υλικό που βρίσκετε στις εγκαταστάσεις. Να συνεργαζόμαστε με τις διοικήσεις των σταδίων και τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης. Μαζί με τις ΕΑΣ και τα τοπικά σωματεία μας, να σχεδιάζουμε και οργανώνουμε δράσεις, για την ανάπτυξη και σωστή καθοδήγηση, του μεγάλου δυναμικού, των τμημάτων υποδομών τους.
Δεν έχουμε πολλές επιλογές, ο σωστός προγραμματισμός και οι συνεργασίες , είναι η καλύτερη επιλογή.
Σας Ευχαριστώ..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου