Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020




Στην Κύπρο θα ταξιδέψει την Παρασκευή (13/3) η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, προκειμένου να συμμετάσχει στο Χειμερινό ρίψεων που θα γίνει στην Λευκωσία, το Σάββατο (14/3).



 


Απολύμανση στους χώρους του Ολυμπιακού Σταδίου πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία της διοίκησης και του διευθυντή συνονιστή Κώστα Χαλιορή.



 


Η ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην θα αναχωρήσει την Παρασκευή (13/3) για την Ουκρανία προκειμένου να συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει το Σάββατο (14/3) στην πόλη Ιβάνο Φράνκβιστ.




 


Ο ΣΕΓΑΣ σε συνέχεια των χθεσινών αποφάσεων του ΔΣ σχετικά με τα προληπτικά μέτρα για την εξάπλωση του κορωνοϊού και την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της ΓΓΑ ανακοινώνει:



 


Μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση πλήττεται, λόγω της εξάπλωσης του ιού 2019-nCoV σε πολλές χώρες του πλανήτη.


 

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής με δήλωση του εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια.


 


Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην θα αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, το Σάββατο (14/3), στην πόλη Ιβάνο Φρανκιβσκ της Ουκρανίας.


 


To Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη σημερινή του συνεδρίαση ασχολήθηκε εκτενώς με τη λειτουργία της Ομοσπονδίας και τις αγωνιστικές δράσεις της, μετά την ανακοίνωση των μέτρων της Πολιτείας για τον ιό 2019-nCoV και αποφάσισε τα ακόλουθα:



 










Στο έλεος του κορωναϊού οι αθλητικές δραστηριότητες

Αναβολή (και) στο παγκόσμιο ημιμαραθωνίου

Στις 17/5 ο 7ος Μαραθώνιος Ναυπλίου

Σύσταση για μέτρα κατά του Sars-Cov-2 στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Μέτρα και ακυρώσεις και στην Κύπρο






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου