Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020



Η εκστρατεία παραπληροφόρησης και λάσπης κατά Μελών του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, η εργαλειοποίηση Αθλητών, η μονόπλευρη και καταχρηστική ενημέρωση και η απροκάλυπτη εμπλοκή στις Διοικητικές υποθέσεις των υπευθύνων ΣΕΓΑΣ, του γνωστού site με την επωνυμία «Sportsfeed» και η άρνησή του να δημοσιεύσουν την επιστολή του Εφόρου του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κυρίου Σπύρου Καλοζούμη, για την αποκατάσταση της αλήθειας στην υπόθεση της αθλήτριας Ελένης Πόλακ, με αναγκάζει να δημοσιοποιήσω μέσω του site του ΣΕΓΑΣ, την ακόλουθη καταγγελία.


Η ομοσπονδία δημοσιεύει την απάντηση του εφόρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, Σπύρου Καλοζούμη, στο κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Sportsfeed με τίτλο "Θα παραιτηθεί κανείς;" θέλοντας έτσι να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με την εμπλοκή του στο περιστατικό με την αθλήτρια Ελένη Πόλακ.

 
Στη Θεσσαλονίκη θα γίνει το επόμενο θεματικό καμπ της χρονιάς, το οποίο αφορά στο άλμα σε ύψος.


Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην θα γίνει το Σάββατο 14 Μαρτίου στην πόλη Ιβάνο Φράνκλιν της Ουκρανίας.


Το 4ο διαδικτυακό σεμινάριο της περιόδου τη Δευτέρα (9/3), στη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν οι αγώνες στόχοι της ομοσπονδίας, ώστε να υπάρξει ένας στοχευμένος και αποτελεσματικός σχεδιασμός για τη θερινή περίοδο.


φωτογραφίες: eurokinissi
Ιστορία αποτελεί ήδη το 34ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που έγινε για δύο ημέρες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


Τα πατήματα της στις ΗΠΑ φαίνεται πως βρίσκει η Δήμητρα Γναφάκη, που με τις εμφανίσεις της στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα στο Άκρον των ΗΠΑ αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια της χρονιάς.


φωτογραφίες: eurokinissi
Το δεύτερο μεγαλύτερο άλμα της καριέρας της έκανε σήμερα η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) που ήταν νικήτρια για τέταρτη διαδοχική χρονιά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού.


φωτογραφίες: eurokinissi
Το καλύτερο για το φινάλε της σεζόν φύλαξε ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς), που στο τελευταίο άλμα της σεζόν "προσγειώθηκε" στα 8,26 μ. και έγινε ο δεύτερος άλτης φέτος στον κόσμο και ο κορυφαίος τη Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου