Τρίτη 10 Μαρτίου 2020



Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην θα αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, το Σάββατο (14/3), στην πόλη Ιβάνο Φρανκιβσκ της Ουκρανίας.


 


To Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη σημερινή του συνεδρίαση ασχολήθηκε εκτενώς με τη λειτουργία της Ομοσπονδίας και τις αγωνιστικές δράσεις της, μετά την ανακοίνωση των μέτρων της Πολιτείας για τον ιό 2019-nCoV και αποφάσισε τα ακόλουθα:


 




Σύμφωνα με τα μέτρα της Κυβέρνησης, που ανακοινώθηκαν χθες, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην πατρίδα μας, οι διοργανωτές του 9ου Ημιμαραθωνίου Αθηνών, ΣΕΓΑΣ και Δήμος Αθηναίων, ανακοινώνουν ότι ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου, αναβάλλεται.


 


Εδώ και αρκετά χρόνια η ομοσπονδία έχει καθιερώσει τα προπονητικά καμπ σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Η αρχή είχε γίνει με κοινές προπονητικές συγκεντρώσεις, η συνέχεια έφερε τα θεματικά καμπ και φέτος για πρώτη φορά διοργανώθηκε θεματικό καμπ για ένα αγώνισμα.


 


Αναβάλλεται η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της σειράς αγώνων Run Greece της νέας χρονιάς, η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο (Δευτέρα, 9/3).














 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου