Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

 

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού (4-7/3) στο Τορούν αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του 2021 και παράλληλα την διοργάνωση, που θα αποτελέσει την...επανεκκίνηση του ευρωπαϊκού στίβου.

 

 

 

Τη θέση του προσωρινού προέδρου της Επιτροπής Αγώνων δρόμου και βουνού της ΕΑ έλαβε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδιας, Παναγιώτης Δημάκος.

 

 

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2021 δημοσιοποιήθηκε από την ομοσπονδία και σε αυτό περιλαμβάνονται αγώνες όλων των αγωνιστικών επιπέδων.

 

 

 

Η ομοσπονδία απέστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, προκειμένου να εκφράσει την ικανοποίηση της, για την Κυβερνητική απόφαση να συμπεριληφθεί τελικά, ο στίβος στα αθλήματα για τα οποία επιτρέπεται η άθληση σε ανοικτές εγκαταστάσεις, κάτω από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

 

 

 

Το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο της σεζόν, το οποίο επιμελείται η Επιτροπή Επιμόρφωσης και Επιστημονικής Στήριξης του ΣΕΓΑΣ θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 21.00.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου