Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

 

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, ο ταμίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και αντιπρόεδρος του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, Γιώργος Παντός, μετά τη σύντομη μάχη με τον ιό covid-19.

 

 

 

 

Την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση αναμένει η Μαρία Μπελιμπασάκη, μετά τη πολύμηνη απουσία της εξαιτίας των σοβαρών τραυματισμών και των συνεπειών της πανδημίας του ιού covid-19. 

 

 

 

Μετά την ματαίωση του Μαραθωνίου Αθήνας για το 2020, ο ΣΕΓΑΣ, σεβόμενος την ανάγκη άθλησης και συμμετοχής σε οποιασδήποτε μορφής αγώνες τόσο της Ελληνικής όσο και της παγκόσμιας δρομικής κοινότητας, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου virtual αθλητικού γεγονότος, τον «Μαραθώνιο Αθήνας. Ο Αυθεντικός – Virtual Edition 2020» ή αλλιώς, τον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020, ο οποίος ξεκίνησε στις 08 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωνόταν στις 22 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι τρέχουν και συμμετέχουν με αίσθημα ευθύνης και απόλυτης τήρησης όλων των υγειονομικών κανόνων και οδηγιών της Ελληνικής Πολιτείας.

 

 

 

 

 
 
sportsfeed.gr
Ο Ορλάντο Ορτέγκα δεν έχει στο πλάνο του το παγκόσμιο…
 
 
sportsfeed.gr
Σε μια χρονιά περίεργη όπου ο στίβος… υπέφερε από την πανδημία του…
sportsfeed.gr
Από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι και φέτος το Σεπτέμβριο, το ζήτημα…

 




Όρια Ευρωπαικού Ε/Ν 2021 (Tallinn, 15-18/7)

 

Flash Newz 2020 Νοέμβριος


18/11 – Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την κατηγορία των αθλητών το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 ->ΕΔΩ

12/11 – Θέση προσωρινού προέδρου της Επιτροπής Αγώνων δρόμου και βουνού της ΕΑΑ πήρε ο Παναγιώτης Δημάκος, προς αντικατάσταση του Frank Hensel που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

08/11 – Από σήμερα που θα γινόταν ο ΑΜΑ και για 2 εβδομάδες θα μπορούν να διαγωνιστούν οι δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή στον virtual αγώνα.

03/11 – Απεβίωσε ο Φώτης Πετρίδης, ταυτισμένος με τον Ηρακλή, το Καυτανζόγλειο και το στίβο της Θεσσαλονίκης.

 

Η Superleague στην Πολωνία, για back-to-back εντός έδρας


Εντός έδρας θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Ευρωπαικό εθνικών ομάδων η Πολωνία.
Πριν 2 χρόνια στο Bydgoszcz αναδειχθηκε νικήτρια για πρώτη φορά (στη νέα μορφή που έχει η διοργάνωση από το 2009) και το 2021 θα έχει την ευκαιρία να το επαναλάβει, με 8 αντί για 12 ομάδες πλέον στη Superleague στο Chorzow, όπως εκ νέου ορίστηκε από την ΕΑΑ.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 19-20 Ιουνίου και αρχικά θα γίνονταν στο Minsk της Λευκορωσίας που όμως αποσύρθηκε από διοργανώτρια κι έτσι και από τη Superleague, καθώς κανονικά ήταν -και πήγε βεβαίως- στην 1η κατηγορία (που είναι και η Ελλάδα και θα έχει συνολικά πια 13 ομάδες, αφού η Ρουμανία που ήταν τελευταία που θα παρέμενε είχε αναλάβει τη διοργάνωση).
Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Μ.Βρετανία, Ισπανία, Ουκρανία και Πορτογαλία είναι οι υπόλοιπες ομάδες της Superleague.

αθλητές

17-11-20 Εισαγωγή αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται σήμερα, Τρίτη 17/11/2020, τα αποτελέσματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την κατηγορία των αθλητών το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Τα ανωτέρω αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στους υποψηφίους μέσω διαδικτύου στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων www.minedu.gov.gr   (αρχική σελίδα) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr

 Οι υποψήφιοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα πληκτρολογώντας στο σχετικό πεδίο τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό υποψηφίου και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο- Μητρώνυμο ).

Οι υποψήφιοι οι οποίοι εισάγονται χωρίς ποσοτικό περιορισμό σε Σχολή, Τμήμα/Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμήματος Πανεπιστημίου της προτίμησής τους, μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα με τον ανωτέρω τρόπο, εφόσον γνωρίζουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό υποψηφίου, ή  επικοινωνώντας στα τηλέφωνα : 210-3442074, 210-3442705, 210-3442661, 210-3442693, 210-3442688.

 Λεπτομερείς οδηγίες για τη διαδικασία των εγγραφών θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου