Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) αποτελεί πλέον μία από τις σταθερότερες άλτριες του επί κοντώ στην Ευρώπη. Η συνέπεια της σε επιδόσεις πάνω από τα 4,65 μ. της έχουν δώσει το δικαίωμα να σταθεί επάξια δίπλα σε κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος και να συμμετάσχει στις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη.

 

 

 

Η επιμόρφωση των τεχνικών αποτελεί προτεραιότητα της Ομοσπονδίας και θα επιδιώκεται όπου είναι δυνατό, Στο πλαίσιο αυτό ήδη προπονητές μας συμμετείχαν σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, το προηγούμενο διάστημα και κάτι ανάλογο θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

Κομμάτι της ιστορίας αποτελεί ήδη ο 38ος Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός, ο πρώτος από το 2019 και την έναρξη της πανδημίας του ιού covid-19 κι ένας από τους πιο επιτυχημένους στην ιστορία της διοργάνωσης.

φωτογραφία Eurokinissi/Αντώνης Νικολόπουλος

 

 

Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ πέρασε μια… Αυθεντική μέρα Μαραθωνίου την Κυριακή. Από νωρίς το πρωί ήταν στην ιστορική αφετηρία του Μαραθωνίου στον Μαραθώνα όπου χιλιάδες δρομείς περίμεναν την εκκίνηση

 

 

Συνάντηση με τη διοίκηση του αθλητικού Κέντρου του Αγίου Κοσμά είχε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που αφορούν στην κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

 

Τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού, καθώς και των Ημερίδων που θα γίνουν στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου του 2022, επιβεβαίωσε η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με σχετικό έγγραφο, το οποίο απέστειλε στην Ομοσπονδία.

 

 

Με επιτυχία και πολλές ευχάριστες στιγμές έπεσε το απόγευμα της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, η αυλαία του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και ο ΣΕΓΑΣ μπορεί να μετρά μια ακόμη επιτυχημένη διήμερη διοργάνωση.

 

 

Ξεχωριστές στιγμές την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, στο Καλλιμάρμαρο αποτέλεσαν οι βραβεύσεις, που έγιναν από τον ΣΕΓΑΣ σε προσωπικότητες που είτε είχαν μια ξεχωριστή προσφορά, είτε με τη δράση τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς την κοινωνία.

 


ΣΤΙΒΟΣ

 

Εισαγωγή αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την κατηγορία των αθλητών το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Τα ανωτέρω αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στους υποψηφίους  μέσω  διαδικτύου στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων  www.minedu.gov.gr   (αρχική σελίδα)  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα πληκτρολογώντας στο σχετικό πεδίο τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων και ως κωδικό πρόσβασης (password) θα χρησιμοποιήσουν τα τέσσερα αρχικά τους, επίθετου, ονόματος, πατρώνυμου και μητρώνυμου (με Ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες).





Στίβος

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου