Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021


 

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας με μαζικό χαρακτήρα και αντίκτυπο σε όλο τον πλανήτη.

 

 

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το μεγαλύτερο και μαζικότερο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της χώρας με παγκόσμια ακτινοβολία, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (ΑΜΑ) που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.

 

 


Μόλις λίγες ώρες από την εκκίνηση του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στην οποία οι συντελεστές θα αποκαλύψουν όλες τις λεπτομέρειες στη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί την ερχόμενη Τετάρτη 10/11 στο κλειστό γήπεδο του Ταε Κβο Ντο στις 13:30.

 

 

 

Ένα ακόμη μέλος της οικογένειας του στίβου, ο Θεόφιλος Πυλιανίδης, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης, χτυπημένος από τον ιό covid-19.

 

 

Μια ζωή ο 88χρονος Παναγιώτης Δούσης, θυμάται τον εαυτό του να τρέχει. Ναι, 88χρονος, δεν είναι λάθος. Γεννημένος στις 23 Σεπτεμβρίου 1933, ετοιμάζεται να αγωνιστεί στα 5.000 μέτρα στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

 

 


Συνάντηση με τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είχε σήμερα αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας με θέμα τη διεξαγωγή αγώνων στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

 

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδία για την επόμενη χρονιά κατατέθηκε σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου.

  


 

 

 

 

Δρομείς που προέρχονται από 83 διαφορετικές χώρες και από 100 διαφορετικές εθνικότητες έχουν δηλώσει να λάβουν μέρος το διήμερο 13 και 14 Νοεμβρίου, στους αγώνες 5.000 μέτρων, 10.000 μέτρων και του Μαραθωνίου.

 

 

Απέραντη θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του στίβου, η είδηση της απώλειας της αθλήτριας του μαραθωνίου δρόμου, Δήμητρας Ιορδανίδου.

 

 

 

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η συνάντηση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα, και επιτελικών της ομοσπονδίας με στελέχη 37 σωματείων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τρικκαίων, μια μέρα πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου