Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ο Κώστας Ζήκος θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά
Ο Κώστας Ζήκος θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά

Έχει αποδείξει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν πως τα 60 μ. είναι ένα αγώνισμα που του ταιριάζει.

 

Διευρυμένη είναι η πρόταση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού για την ένταξη αθλητών και αθλητριών στις προεθνικές Ομάδες Κ20 και Κ18 της επόμενης χρονιάς.

 

Μικρές οι αλλαγές για το στίβο με τα νέα μέτρα

Τα νέα “μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας” όπως αναρτήθηκαν στην ΚΥΑ και σε συνδυασμό με τις οδηγίες της ΓΓΑ δεν φέρουν ιδιαίτερες αλλαγές για τους αθλητές στίβου, που είναι άθλημα χαμηλού επιπέδου επικινδυνότητας.

Για τους εμβολιασμένους και πρόσφατα νοσήσαντες δεν υπάρχει ουσιαστικός περιορισμός
Ως προς όσους δεν εμπίπτουν στις κατηγορίες αυτές, για τους ενήλικες αθλούμενους απαγόρευση τέθηκε για τους κλειστούς χώρους, ενώ για τα παιδιά 12-15 ετών θα απαιτείται rapid σε αγώνες από 30/11.

Εκπαίδευση A’ Βοηθειών στον Αθλητισμό – Safe in Sports


Το καινοτόμο πρόγραμμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού «Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στον Αθλητισμό- Safe in Sports», σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, παρουσιάστηκε από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου και τους επικεφαλής ιατρούς της Επιτροπής Ανάπτυξής του, Γιώργο Στεφανουδάκη και Μαρίνα Καλογριδάκη, σε ειδική εκδήλωση στο ΟΑΚΑ.

ΣΤΙΒΟΣ

 

 

 

ΣΤΙΒΟΣ

 


Οι μεγάλες δρομικές διοργανώσεις της Θεσσαλονίκης επέστεψαν σήμερα, μετά το στείρο, λόγω πανδημίας, 2020. Ο μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος με εκκίνηση την Πέλλα και τερματισμό την παραλία Θεσσαλονίκης ήταν σήμερα το σημαντικότερο γεγονός της πόλης και όχι μόνο.

 

 

Στο όμορφο στάδιο  "Στέλιος Κυριακίδης", στη Φιλοθέη, έγιναν σήμερα τα 32α Κυριακίδεια, μια διοργάνωση στη μνήμη του σπουδαίου μαραθωνοδρόμου, Στέλιου Κυριακίδη.

 

Καραλής: Ο Μανόλο δημιούργησε το φιλμ της ζωής του

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου