Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022


Η Επιτροπή Αναπτυξιακού Αθλητισμού ολοκλήρωσε τις εργασίες της σχετικά με την κατάταξη - αξιολόγηση των σωματείων του 2020.

 

 

 

Η Μαρία Κάσσου (Πανναξιακός) αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της φετινής περιόδου και φροντίζει να το επιβεβαιώνει σε κάθε αγωνιστική της παρουσία.

 

 

 

 

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος) αγωνίστηκε σήμερα στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ όπου βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ στα 60 μ. εμπόδια.

 

 

 

φωτογραφίες: eurokinissi/Θανάσης Καλλιάρας

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος έγινε σήμερα στην Πηγή Τρικάλων, στην πόλη που αγκαλιάζει τους αθλητές μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων και διαθέτει τις ιδανικές προϋποθέσεις για μια διοργάνωση σαν και αυτή.

 

 

 

 

Ο Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΦΠ) διανύει δίχως αμφιβολία την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα στις διοργανώσεις που συμμετείχε από την αρχή της χρονιάς.

 

 

Φωτο Eurokinissi / Θανάσης Καλιάρας

Tο 97ο πρωτάθλημα ανδρών και το 74ο γυναικών του 2022 διεξάγεται στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές στην Πηγή Τρικάλων για 9η συνεχόμενη χρονιά ενώ έχει φιλοξενηθεί στην ίδια τοποθεσία για 14 φορές. .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου